reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hashimoto a nieudane starania

Przy hashi poziom ft3 i ft4 mają większe znaczenie .Wejdź na profil nafoczki tam znajdziesz linka o przebiegu ciąży po poronieniach nawykowych .To może nasunie Ci jeszcze jakieś pomysły co do badań .Powodzenia .

reklama
Nam pomogło po prostu odpuszczenie i wyluzowanie. Zaszłam w ciąże przy tsh 3,22 ot tak, kiedy nie miałam okresu od 46 dni... Dzidzia ma na razie 9 tyg, zero krwawień i wszystko podobno jest ok. Myślę, że największą rolę tutaj odgrywa podejście im bardziej się starasz tym trudniej zajść.

Dużo siedzi w głowie dokładnie u siostry też nie było problemów z zajściem w ciąże, ale była bardzo uspokojona nie było specjalnych starań, bo to czuć, robi się nerwowo najlepiej zrelaksować się i czekać na niespodziankę.

Wpadłaś w nadczynność .Co do ft4 to jakie są normy w Twoim laboratorium .I tak jak pisałam wcześniej poszukaj tego tematu , o którym pisałam. Tam dziewczyny z różnych stron Polski polecają lekarzy .

Ft4 jestem w normie przy górnej granicy (zakres 12-22). Ale wreszcie trafiłam na dobrego lekarza. Kazała mi zbadać wszystkie 3 hormony i prolaktyne. I szereg pomniejszych badań. Także jestem dobrej myśli :)

Witam :) pewnie ten temat był tu poruszany ale nie daje mi spokoju moje hashimoto. Juz rok się staramy i nic. Badania wszystkie jak najbardziej w normie. Czy mogę jakoś zwiększyć swoje szanse?

Zajrzyj na stronę Link do: Dietomat.pl

Możemy porozmawiać na czacie, a może też zdecydujesz się na nasza pomoc i regulację tego co naprawę nie działa w Twoim organizmie. W przypadku chorób tarczycy i problem z ciążą naprawdę mamy sporo sukcesów.

Pozdrawiam

Niestety ciężko jest trafić na endokrynologa który chwyci chorobę za "łeb". U mnie hasi spowodowalo poronienie, mimo bardzo niskiego wyniku (0,2-0,5), natomiast teraz mam spory problem zeby to ustabilizować i zaskoczyć po raz drugi :( lekarz ciągle zwiększa dawki euthyroxu, zapominając ze staram sie zajsc w ciąze i tu każdy dzien jest na wagę złota...

reklama
Niestety ciężko jest trafić na endokrynologa który chwyci chorobę za "łeb". U mnie hasi spowodowalo poronienie, mimo bardzo niskiego wyniku (0,2-0,5), natomiast teraz mam spory problem zeby to ustabilizować i zaskoczyć po raz drugi :( lekarz ciągle zwiększa dawki euthyroxu, zapominając ze staram sie zajsc w ciąze i tu każdy dzien jest na wagę złota...

Zwiększanie dawki leku, raczej nie pomoże. Skontaktuj się z dietomat.pl. Naprawdę mogą Tobie pomóc w zajściu w ciąże przy Hashi.

reklama
Do góry