Madzia Lena12345678
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam wizytę u ginekologa 5 dni temu z powodu niepłodnościNa początku ciąży jesteś. Każdemu inaczej wzrasta wartość.
Jeśli nie wiesz dokładnie kiedy owulacja była bo monitoringu i ginekologa nie było to można sobie gdybać.
Nic nie widać na USG przy becie poniżej 1000.Miałam wizytę u ginekologa 5 dni temu z powodu niepłodnościwtedy Pani ginekolog mówiła że zbliża się miesiączka i endometrium ciążowego nie widać , edometrium miało 10,6 mm
Wiem ja poszłam z wizytą w związku z niepłodnością od 2 lat wtedy i Pani doktor powiedziała że zbliża się miesiączkaNic nie widać na USG przy becie poniżej 1000.
No bo nie da się stwierdzić tak wczesnej ciązy na USG. Widać, że endonetrium jest narośnięte tak przedokresowo, ale nie widać, ze była implantacja.Wiem ja poszłam z wizytą w związku z niepłodnością od 2 lat wtedy i Pani doktor powiedziała że zbliża się miesiączka![]()
Ale przyrost mam sprawdzić tak samo ma się podwoić po 48 godzinach ?No i zrobiłaś total HCG, a on będzie wyższy niż beta HCG (bo jest sumą podjednostek alfa i beta).