• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Heparyna od 10 tygodnia?

Agatka160899

Zaciekawiona BB
Hej :) Poroniłam 2 razy w 5 tygodniu. Badania wykazały że robią mi sie zakrzepy. Ginekolog zalecił acard 75 raz dziennie a jak zajdę w ciąże to 2 razy. Następnie właczy heparynę w 10 tygodniu. Mam pytanie,czy to nie za późno? Boję się że nie dotrwam do 10 tygodnia... Moja Beta nigdy nie była powyżej 1000. Proszę o rady co robić :)

reklama
Hej :) Poroniłam 2 razy w 5 tygodniu. Badania wykazały że robią mi sie zakrzepy. Ginekolog zalecił acard 75 raz dziennie a jak zajdę w ciąże to 2 razy. Następnie właczy heparynę w 10 tygodniu. Mam pytanie,czy to nie za późno? Boję się że nie dotrwam do 10 tygodnia... Moja Beta nigdy nie była powyżej 1000. Proszę o rady co robić :)
Witaj zdecydowanie za późno ta heparyna dlaczego nie od testu pozytywnego ?

Myślę, że za późno. Najlepiej jak najwcześniej. Zazwyczaj od pozytywnego testu. Ja dostałam 1,5 tygodnia od pozytywnego testu. Tak mi się udało zarejestrować na wizytę. Bałam się, że będą za późno, ale jest ok. Do tego już przy staraniach brałam acard 150.

Moim zdaniem z późno. Przecież heparyna ma pomoc aby nie dochodziło do mikro zakrzepow ktore mogą powodować to że nie pojawi się akcja serca. Skoro serduszko powinno pojawić się już w 6-7 tyg, 10 tc jest to za późno. Pomyśl nad zmianą lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry