reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

hity i kity

reklama
KIT
rękawiczki niedrapki i luźniejsze skarpetki - u mojego ruchliwego synka juz od samego początku były na miejscu tylko przez parę sekund...

Co do skarpetek - jak najbardziej popieram! U nas tez trzeba bylo ich potem szukac po calym domu bo jakos utrzymac sie nie mogly na fruwajacych nogach Juliena ;D

A najnowszy hicior u mnie to laktator elektryczny. W koncu mnie reka nie boli a maz moze tez pokarmic malucha ;D

Agaciulka28 pisze:
Kasia Kucińska, spoko, Linomag najlepszy, co?? jestem zachwycona nim. Mam apteke na Ursynowie w warszawie gdzie można go kupić, zależy gdzie mieszkasz? Bo przyznam, ze twoja twarz wydaje mi sie znajoma  :)

A to mnie zaskoczyłaś... też mieszkasz na Ursynowie? Pewnie gdzieś sie spotkałyśmy, choć mi Twoja twarz nic nie mówi. Od pięciu lat mieszkam na Ursynowie- wcześniej w akademikach SGGW, a od maja mieszkamy bliziutko metra Natolin. A która to apteka? Ja zamówiłam zapasik przez internet, jakoś nie udało mi sie go znaleźć w aptekach.

Kasia Kucińska, hahahaha, ale się wstrzeliłam, ja mieszkam niedaleko metra ursynów, niedaleko megasamu na Surowieckiego i tam właśnie obok takiego dużego kodaka jest apteka w której jest ten linomag. Klamka tez mieszka koło mnie wiec sie moze kiedys umówimy?? :)

Agaciulka, bardzo chętnie. Mąż do końca tygodnia pracuje po południu, więc na spacerki chodzimy same, a wiadomo, że w towarzystwie zawsze raźniej :) jeśli masz ochote na wspólny spacer to napisz kiedy Ci pasuje.

reklama
Ja też, ja też!!!!!!! Agatko wracaj i idziemy na spacer z Kasią!!!!!!!! Zabierzecie mnie:??? :(((( :-[

Do góry