G
goszczaca
Gość
Różnie bywa, ja to widziałam siusioraWypatrzyl naqet zaznaczył na zdj ze płeć męska ale czy napewno..
Ciężko cokolwiek rozpoznać na tym zdjeciu:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Różnie bywa, ja to widziałam siusioraWypatrzyl naqet zaznaczył na zdj ze płeć męska ale czy napewno..
powiem Wam ze znajoma polozna opowiadala ze dosyc czesto sa przypadki ze miala byc córka, rodzice przygotowani - rozowe ciuszki a tam siusiakNo wlasnie średnio mozna dopatrzeć sie jaka to płeć![]()
Ja mam TomaszkaMi się podoba imię :
Jakub- mój syn:
Tobiasz, Kornel, Filip,Tomek, Micheasz, Cyprian![]()
Ale te dwie Strzałki to chyba jaderka:/Bylam nastawiona na drugą córkę i juz imie mieliśmy wybrane a tu zong na usg stwierdził ze chłopiec i moze dlatego mam wątpliwości czy to oby napewno chlopiec i ciezko mi sie przyzwyczaić i przestawić na syna![]()
Gabryś już duży chlopczykJa mam Gabriela i uwielbiam te imię![]()
A który to tydzień?Bylam nastawiona na drugą córkę i juz imie mieliśmy wybrane a tu zong na usg stwierdził ze chłopiec i moze dlatego mam wątpliwości czy to oby napewno chlopiec i ciezko mi sie przyzwyczaić i przestawić na syna![]()