reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Biola no jest mozliwosc tylko to zalezy jaká( bo jeszcze wszystkiego to nie potrafie robic)no i nastepne zamowienia przyjmuje dopiero od stycznia, musze jeszcze dwie rzeczy skonczyc no i swieta swieta sie zblizajá wiec teraz to juz nie dam rady.:-)

reklama
Kasiuleczko sliczna czapusia.
Musze zakupic jakas welne i mlodemu zrobic bo ciagle gada ze on tez chce czape:)

ja zrobilam sniezynki znow,chyba 22sztuki,gotowe sa juz do powieszenia,ale jakos zebrac mi sie nie chce...chce zrobic bombki choinkowe-balony zakupilam..;-)

Kasiuleczko o to fajnie mi bardziej zalezy na wczesna wiosne jakas czapaje i ogolnie to ja nie mam zielonego pojecia jaka .masz moze jakies pomysly;)jak tak to pisz na priva,)

to znow ja:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fajniej by wygladaly jak by firanka byla krotsza i na samym koncu powiesic...juz obmyslam plan coby firanke skrocic:-D:-D;-):-D:-D

Załączniki

• P9160738.jpg
    P9160738.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 58
  • P9160739.jpg
    P9160739.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 53
  • P9160741.jpg
    P9160741.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 56
  • P9160742.jpg
    P9160742.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 51
  • P9160744.jpg
    P9160744.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 49
Ewelcia super ubranka maja Twoje bombeczki a takie bombki co do srodka sie wklada balon juz probowalas?
ja to bym chciala wszystkiego sprobowac i aniolki i dzwoneczki ale czasu malo, ha ha w nastepnym roku to chyba od maja zaczne szydelkowac ozdoby na swieta:eek:
ja teraz siedze i gwiazdki szydelkuje, kilkanascie juz wykrochmalilam i sie suszá na reczniku, Ewelcia a ty te swoje prasowlas czy czekalas az wyschná. bo w necie jedni robia tak inny tak i juz nie wiem co lepsze.:confused2:

Kasiuleczko ja swoje wkladalam w cieply krochmal(z maki ziemniaczanej) a pozniej lekko wyciskalam,tzn tak palcami zdejmowalam nadmiar krochmalu,a pozniej malymi gwozdzikami przybijalam do deseczki rozciagajac je przy tym,suszylam przy grzejniku/....
sa sztywne i ladnie "ulozone"to chyba najlepszy sposob na proste gwiazki,w sensie ze nie sa takie krzywe...

A co do bombek,probowalam na balonie,ale z tym wzorem,ktory jest na zoltej bombce i powiem ci ze lipa,dlatego wsadzialam tam bombki,ale robilam na balonie ten drugi wzor i powiem ci ze fajnie wyszlo,tylko ze ja nie mam takiej duzej choinki zebym mogla je powiesic,wiec tez wsadzialm do srodka bombke i mam ozdobe w oknie;-)

Ewelcia suuuuuper:tak:

ja to chyba do szydelka nie mialabym cierpliwosci:no:jakos mnie nie ciagnie:-pno ale to pewnie dlatego ze i czasu nie mam zbyt na takie rzeczy;-)ksiazke bym poczytala ,ale w ciagu dnia zbytnio nie mam kiedy bo roboty tyle ze kazda wolna chwila na cos sie przydaje:laugh2:a wieczorem to na kompie poprzegladam i juz polnoc mnie zastaje:cool:

reklama
Do góry