• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam:tak:
Ja dopijam herbatę i zmykam na zakupy:tak: Pranie nastawione, chyba się zabiorę dziś za mycie okien:tak:
Wściekła jestem jak cholera, bo ta babka co u niej sprzątam nie pozwoliła mi przyjść sprzątać z Nikodemem :szok: :wściekła/y: Przecież on ma 5lat, zajął by się sobą! Jak zapłacę opiekunce za 2 dzieci to zostanie mi na paliwo:baffled: :wściekła/y:
Miłego dnia kobitki:tak:

reklama
Dzień dobry,
ja na nóżkach od 7. Claudia pojadła i znowu śpi :tak:
Dziś u nas znowu targ, więc na miasto na spacer nie ma nawet po co się wybierać. Chyba będziemy rundki wokół chaty trzesakać :-D

To wpadnij do mnie, ja do poloznej mam dobre pol godziny marszu,ale musisz sie pospieszyc bo o 9:00 musze wyruszyc zeby na spokojnie zadreptac na czas.
Zjadlam wlasnie kubel platkow z mlekiem,na 2 sniadanie:no: jak tak dalej bede palaszowac to na nastepna wizyte ani sie sama nie zatocze.

wow, ja naprawde nie moge nadazyc za wami.
Moje jedno male wlasnie obudzilo sie po drzemce i siedzi ze mna przy kompie, trzaskajac kluczami . Drugie male jeszcze spi, a w goscinnym tesciowie, ktorzy przyjechali wczoraj na 10 dni. W koncu bede miala troche wolnego. Trzeba zaliczyc kilka filmow.

anja_27 jak masz troche wolnego, to mozemy sie spotkac na kawie, mieszkamy blisko siebie.

aniahaven ja jestem nowa i nie mam pojecia jak odpowiedziec na twoje zaproszenie, chyba wszystkiego probowalam i nic

Gosia1977 -7.5 kg???!!! rany jaki duzy chlopak, moje maja prawie 7 miesiecy i chyba tyle jeszcze nie waza.

Dzien dobry
My idzie na spacerek i zajrzeć nad morze:tak::-)
Czarna smoczyco i jak po wizycie?
Aneta a kiedy dziesz ,bo ja moge sie pobawic z Nikosiem:tak:
Agasta i jak rundi w kolo domu?:-D
Ania milej pracy:happy2::happy2:

magda..super ze odpisalas:-)
a gdzie mieszkasz mniej wiecej??wyczytalam ze masz dwojke dzieci...chodza juz do szkoly czy jeszcze za malenkie??pewnie ze z checia umowilabym sie na jakas kawulinde i pogaduszki..hihihi...skad jestes z pl??

hejka:-)
a ja wstalam a w domu juz mojego M nie bylo...az sie uradowalam..troche spokoju..hihihi bo przy nim jak przy dziecku..trzeba zaserwowac sniadanko itp:)a tu niespodzianka...wlasnie polykam kanapeczki..kawka garaca i internecik:))))moj maly brzdac jest na wakacjach w pl..takze mam duzooo wolnego czasu teraz..choc i tak jest slodki i niemarudny moj smerfik..zwlaszcza wieczorkiem juz mi sie tesni za nim:-(
wlasnie probuje zalatwic kindergeld-a w urzedzie widnieje ze nie jestem mama mateusza:szok:no i musze sie teraz tam sama pofatygowac i wyjasniac sprawe..a jeszcze nie wszyscy w urzedach maja ochote rozmawiac po niemiecku:angry:nastepny problem..ah..jutro sie tam wybiore:tak:dzisiaj relaksik:-D

Anja Magda pisała już 2 razy że jej córcie mają 7 miesięcy :tak: Nawet 3 posty wyżej :tak: wystarczy przeczytać :-D

Czarna smoczyca jak tam u położnej? dotoczyłaś się już do chatki? dziś nie przyjedziemy, nie da rady. Może w przyszłym tyg wyberzemy się do prenatala? Trzeba wykorzystać zniżki z babydoos :-D

Karola rundek jeszcze nie było, bo o 12 będę mieć gościa i dopiero w południe idziemy na spacerek :-D
poprasowałam już, teraz daje małej owocki a zaraz ide wieszać pranie :tak:

Anja Magda pisała już 2 razy że jej córcie mają 7 miesięcy :tak: Nawet 3 posty wyżej :tak: wystarczy przeczytać :-D

Czarna smoczyca jak tam u położnej? dotoczyłaś się już do chatki? dziś nie przyjedziemy, nie da rady. Może w przyszłym tyg wyberzemy się do prenatala? Trzeba wykorzystać zniżki z babydoos :-D

Karola rundek jeszcze nie było, bo o 12 będę mieć gościa i dopiero w południe idziemy na spacerek :-D
poprasowałam już, teraz daje małej owocki a zaraz ide wieszać pranie :tak:

nie przecze ze nie pisala...wyczytalam tylko ze dwoje:-Dmoj blad..bo staram sie wszystko nadrobic ale jak narazie to tylko to wszystko mi sie miesza w glowie...a potem pytam po dwa razy:sorry2::-Da zreszta z moja koncentracja ostatnio nie najlepiej...ciaza daje mi sie we znaki..hihi...wiec niespecjalnie to robie:zawstydzona/y:pisalam rowniez ze troche to czasu potrwa zanim sie tu obeznam ze wszystkim i poznam dziewczyny:tak:

a ja wlasnie dopijam kawke i niewiem za co sie wziasc...mam tyle do roboty ze az glowa peka...(remont w domu-na etapie-katastrofa,nie widac rezultatow)
zycze milego dnia kobietki:-)

Anja mi pamięć w ciąży nie szwankowała, za to teraz nie jest najlepiej, więc tłumaczę sobie, że to czego nie zapomniałam w ciąży zapominam teraz :-D
Ostatnio np pojechałam do żłobka po Claudię bez maxi cosi :-D I kapnęłam si odpiero pod drzwami żłobka :-D więc robiłam dodatkowy kurs do domu po nosidełko :-)

A tak nawiasem to będziecie chcieli znać płeć dziecka?

reklama
Anja mi pamięć w ciąży nie szwankowała, za to teraz nie jest najlepiej, więc tłumaczę sobie, że to czego nie zapomniałam w ciąży zapominam teraz :-D
Ostatnio np pojechałam do żłobka po Claudię bez maxi cosi :-D I kapnęłam si odpiero pod drzwami żłobka :-D więc robiłam dodatkowy kurs do domu po nosidełko :-)

A tak nawiasem to będziecie chcieli znać płeć dziecka?

jesli o mnie chodzi i moja pamiecia teraz to katastrofa...a raczej z koncentracja...moze to tez przez to ze ostatnio mialam male problemy i w domu i wogole...chyba hormony mi tak buzuja:zawstydzona/y:ja to z jakies 3 tygodnie temu to zapomnialam o ktorej moj maly szkole zaczyna po pauzie i pojechalam o 30 minut za wczesnie i zdumiona stoje pod szkola i sie zastanawiam czy moze cos przeoczylam i mati ma wolne od szkoly:confused:weszlam do srodka i pytam nauczycielki jednej..czy dzis po pauzie dzieci maja wolne..a ona mi na to ze nie..ze zaczynaj tak jak zawsze za pol godziny-ale wstyd:zawstydzona/y:hihi
do tej pory jezdzilam do niemiec do lekarza..bo tam przeszlo 4 lata mieszkalam...i ostatnio na wizycie pytalam sie o plec..ale niestety lekarz stwierdzil ze nie da rady podejrzec..no wiec wymusil;am to na nim by dobrze zagladal miedzy nozki bo nie wytrzymam do nastepnej wizyty...no to dla swietego spokoju stwierdzil ze CHLOPIEC...wiec nastawiam sie na chlopca...a jesli to dziewczynka..to bedzie niespodzianka:tak:byle by zdrowko bylo-to najwazniejsze...ostatnio taka mila starsza babeczka wrozyla mi takim wahadelkiem na rece i powiedziala ze lekarz sie pomylil i ze dziewuszka bedzie...no nic..musze czekac do nastepnej wizyty za 2 tygodnie-juz tutaj w holandii-ale niewiem czy usg tu robia..do tej pory mialam przy kazdej wizycie,bo lozysko mialam bardzo nisko ,lekarz szacowal ze poronie-wiec tak lerzalam plackiem z miesiac...teraz jest juz oki i powoli zaopatruje sie w rzeczy dla maluszka...:-)przyjemna sprawa..ale bardzooo kosztowna...:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry