reklama

Holandia

Ania ja poprosze taka wedzona rybke:tak:Nasz sasiad czesto wedzi lub griluje ryby.Czasem nas czestuje:tak:
Ania 117 mnie tez czasem tak bolalo w pachwinie ,polozna kazala mi kupic ciazowe majty:tak:Ale tak zwlekalam ,ze maly sie przekrecil i przeszlo:sorry2:
Ann to niezle:sorry2:Jeszcze masz pewnie z jakies 3 tyg czasu :tak:a moze i wiecej:happy2:
dobranoc

reklama
u nas własnie straszna burza :szok::szok::szok:ale mój mały śpi nic go nie rusza :tak::tak::tak:z tym mam dobrze bo jak już zaśnie to może być głośno a on spi jak zabity:tak::tak::tak::tak:
ale jestem dziś padnięta :tak::tak::tak:mąż już dzwonił mogę iść spać:tak::tak:
Dobranoc:-):-):-):-):-):-)

Hejka
Ja już w domu:-D:-D:-D
Siora z chrześniakiem przyjechała do miasta sie odchamić;-):-) i zosanie kilka dni...Mam nadzieje, że ja nie zwariuję!!!!!:-D:-D:-D:-D

Olgunia miała dzisiaj urodzinki, a nie Niunia (chyba)! Któraś sie pomyliła....:-D:-D:-D:-D

Więc Olguniu! Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia i duuuuuuuuuuuużo miłośći!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:tak::tak:;-);-):-):-):-D:-D

No to dobrej nocki....

Karola gratki dla Michasia:tak::tak::tak::tak:
anna117 u mnie również spaghetti z mięskiem mielony, marchewką i żółtym serem :tak::tak::tak:
Aniu daj przepis na pyzy:-)
Nie wiem, która miała urodzinki, więc piszę dla Olguni i Niuni...:-)

Życzę Wam, abyście w tym odwróconym, pokręconym świecie
potrafiły odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Byście kochały i były kochane.
Życze Wam marzeń wielkich i odważnych
oraz odwagi aby je spełniać.
Oliwierek się obudził, więc uciekam go przytulić:tak:
Dobranoc

Dzien Dobry wszystkim ja juz mam na dzisiaj pospane,Najpierw mnie kot obudzil ,potem P.wstawal do pracy a zerwalam sie bo juz z glodu wytrzymac nie moglam :-) Mala tez juz sie wyspala i poranna gimnastyka robimy rozciaganie brzucha.Dzisiaj na 9:45 do poloznej.Pewnie znowu rutyna.Cisnienie,jak samopoczucie,mierzenie brzuszka i do zobaczenia za 2 tyg.
Milego poczatku dnia zycze

P.S u was wczoraj spagetti a ja mam zaplanowane na dzisiaj :-)

Dzień dobry!

Olguniu wybacz mi tą pomyłkę!:sorry2::zawstydzona/y::-) jak już mówiłam Ann wczoraj starsznie zakręcona byłam....
Smoczyco miłej wizyty u położnej...
Agnes jak ja ci tej burzy zazdroszczę - u nas nic nawet nie padało!:dry:
Pauka no to nie będziesz się nudzić-pełna chata!:-)
Aniu 117 mój mały jak byłam w ciąży chyba w ósmym tak się obrócił że jedną nogę miał z przodu brzucha a drugą kopał mi po nerce!:szok::baffled:
Efekt tego był taki że wylądowałam na badaniach w szpitalu-chyba mi zrobili wszystko możliwe:-)- bo mdlałam z bólu a do tego synek stanął na przewodzie moczowym więc nie mogłam się wysikać!:wściekła/y:ból niedozniesienia!
Niestety nie dało się nic zrobić - musiał sie sam obrócić:szok::dry: czego dokonał następnej nocy i...po strachu!:-D
Zbieram się do pracy!Miłego dnia wszsytkim....

Dzień dobry,
ja na nóżkach od 7. Claudia pojadła i znowu śpi :tak:
Dziś u nas znowu targ, więc na miasto na spacer nie ma nawet po co się wybierać. Chyba będziemy rundki wokół chaty trzesakać :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry