• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Ja to bym chciała mieć takie nie przespane nocki, każy kto to słyszy to mówi boże jeszcze będziesz narzekać że będziesz mieć dziecko, a ja jestem świadoma obowiązków przy dziecku inaczej bym się na nie nie zdecydowała.

reklama
Czwsc
Ale maszkrobalyscie :tak::tak:
Czarna ja tez trzymam kciuki ,moze to juz:tak:
Ania milego wylegiwania sie nad jeziorkim:-)
Sencill 11 razy:szok::baffled: troszke duzo ,moze uda ci sie zdrzemnac w dzien:confused:
Agasta tak pojdziemy nad morze ,ale czekam na kolezanke do 14 :tak:
Robale a tam nie jezt to wstawanie ,az takie zle ,nie mysli sie o tym tylko wstaje i juz:tak:A rano wyjsc z lozka to jest straszne:tak:
Pauka ty to umiesz te foteczki "obrobic":tak::-D
My juz po spacerku ,Michas stoi w lozeczku i opowiada.Ja ide po kolejna kawke:tak:
U nas dzis kolo 8 dwa razy popadalo:szok::tak:A teraz znow upal

Ostatnia edycja:
Robale, wszystko jeszcze przed Toba! Zobaczysz, w koncu Wam sie uda!
Ja padam z niewyspania, Tosia spi , a ja tak sobie marze o spaniu.. A tu jeszcze to moje drugie szczescie szarżuje:-D

Robale tak mi przykro:-(:-( doczekasz sie i poczujesz co to znaczy byc mama:tak: Mocno trzymam kciuki za wasza fasolke:tak:
Sencilla to zapakuj Marysie do lozka i juz;-):tak:
Michas zjadl babanka i caly jest brudny:-D

Sensilla Ty się kładź do łóżka, drugą córcie też
Karolcia, oj synuś ładnie Twój je:-D
Wiem że jeszcze będę mieć, ale to się tak mówi, nie jest miło usłyszeć " od razu mówię pani, że z kolejną ciążą będzie problem, jak się raz straci to kolejną ciężko będzie donosić", jednak nie tracę nadziei. Tym bardziej że ostatnio robiłam test, były 2 kreseczki ale po tym krwawieniu już tylko jedna, poczekam jeszcze troszkę i powtórzę go :tak:

Karolcia, mimo wszystko ja jestem mamą, zawsze mówię ja mam dziecko. Bo mimo że straciłam je w ciąży to już było dziecko, miało 6 tygodni, a dziecko liczy się od 3 tygodnia. Jestem dobrej myśli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry