aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Was

Ja tylko na chwileczkę i biegnę pod prysznic, bo coś mi serduszko szwankuje ostatnio:-
-
-
-(
Aniu jestem tak ostatnio zabiegana, że czasu mało na neta mam

Jeszcze u nas jest siostra mojego M i czas leci jak szalony

Niko już do szkoły od poniedziałku chodzi, ja 2 dni w tyg do pracy, pranko, sprzątanko, gotowanko, dzieci i tym sposobem czasu brak
Bira powiedz mi ile będziesz płaciła za przedszkole
Ty do pracy idziesz
Na ile godzin mała będzie w przedszkolu
A co do mojego aniołka to chyba miałaś na myśli diabełka

Owszem Niko strasznie się opiekuje bratem,kocha go i nawet dziś płakał, żę Olinka nie będzie widział przez pół dnia bo do szkoły idzie

Wczoraj jak ze szkoły wrócił to Oliwierek spał, a Niko się rozpłakał, bo stęskniony za bratem wrócił, a on śpi:-):-):-):-) w końcu go obudził

Niestety nie jest takim aniołkiem jakby się wydawało, non stop biega po mieszkaniu jak torpeda
, skacze po kanapach, stołach, szafkach itp, nie słucha rodziców

Bira, Inga na pikniku była bardzo grzeczna to raczej mój Oliwierek non stop uciekał

Aniu żelazko za 350e

Myślę, że wyciąg z banku wystarczy do reklamacji

Agasta brawo dla Twojej księżniczki

Uciekam pod prysznic, bo padam dziś na pysk
Życzę Wam kolorowych snów

Ja tylko na chwileczkę i biegnę pod prysznic, bo coś mi serduszko szwankuje ostatnio:-
Aniu jestem tak ostatnio zabiegana, że czasu mało na neta mam

Jeszcze u nas jest siostra mojego M i czas leci jak szalony

Niko już do szkoły od poniedziałku chodzi, ja 2 dni w tyg do pracy, pranko, sprzątanko, gotowanko, dzieci i tym sposobem czasu brak
Bira powiedz mi ile będziesz płaciła za przedszkole
Ty do pracy idziesz
Na ile godzin mała będzie w przedszkolu
A co do mojego aniołka to chyba miałaś na myśli diabełka

Owszem Niko strasznie się opiekuje bratem,kocha go i nawet dziś płakał, żę Olinka nie będzie widział przez pół dnia bo do szkoły idzie

Wczoraj jak ze szkoły wrócił to Oliwierek spał, a Niko się rozpłakał, bo stęskniony za bratem wrócił, a on śpi:-):-):-):-) w końcu go obudził

Niestety nie jest takim aniołkiem jakby się wydawało, non stop biega po mieszkaniu jak torpeda
, skacze po kanapach, stołach, szafkach itp, nie słucha rodziców

Bira, Inga na pikniku była bardzo grzeczna to raczej mój Oliwierek non stop uciekał

Aniu żelazko za 350e

Myślę, że wyciąg z banku wystarczy do reklamacji

Agasta brawo dla Twojej księżniczki

Uciekam pod prysznic, bo padam dziś na pysk

Życzę Wam kolorowych snów

i klops teraz...