• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Niunia:-)

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.

Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło.
Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie.
A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością.
Czerp energię ze słońca , kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły , entuzjazmu i namiętności.

A ja wyczekuję na mężusia...:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!

A my właśnie wstaliśmy i śniadanko szykujemy....
Zapraszam na kawkę...

Niuniu...Sto lat!I spełnienia marzeń....

Życzę Ci tyle spokoju, ile tylko potrzebujesz,
tyle szaleństwa, aby życie nie wydawało się nudne,
tyle szczęścia, abyś nie oszalał z nadmiaru
i tyle smutku, aby równowaga zachowała się po wsze czasy,
zaś miłości ponad wszystko.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry
Kachulek witaj ,ja też jestem z hagi:tak:
Niunia sto lat kochana!!!:-):-):-):-)
Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzę Tobie. By spełniły się wszystkie życzenia, zdrowia i miłości bez ograniczenia.

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Witam:tak:
Niunia serdeczne życzonka samego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, uśmiechu na twarzy i wszystkiego o czym marzysz.

Kobitki słoneczko świeci:-):-):-):-) huraaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-)
Mam nadzieję, że już dziś tak zostanie:tak::tak::tak:

Dzien dobry

Niunia, wszytskiego najlepszego :-) Słońca na codzień :-)

Kachulek, witaj:-) Ja też jestem z Hagi :)
Apropo mam z H. W środy od 13 w Polskiej świetlicy odbywają się spotkania mam :-) Może miały byś cie ochotę wpaść i pogadać :-)

Aneta, wczorajsze usypianie znowu spokojne :-) Dzięki, ze pytasz :-) Ale musiałam z małą siedzieć. Byłam do niej odwrócona plecami, ale jednak musiałam być blisko...

Czarna, jeszcze chwila i wszystko się unormuje. Będzie ok.

Ostatnia edycja:
Anetko u nas słoneczka nie chce wyjść!:no::crazy:
Bira metode masz dobrą z czasem siadaj coraz dalej od niej np.na krześle i tak w stronę drzwi co pare dni!:-)Uda ci się!!!:tak::tak::tak:
Czarna maleńka się "ustawi" i będzie super,zobaczysz!
A nasze plany na dziś?!Zamierzamy pokazać siostrze męża Brede w wielkim skrócie...zabytki jak cmentarz polski z czołgiem....:tak: i wyskoczyc na Belgie a po drodze może spacerek po lesie w poszukiwaniu grzybków!:-D
Miłej soboty kochane - sprzatanie dziś olałam....:sorry:

Ania i dobrze ,sprzatanie nie są najważniejsze ;-)Fajny dzień się wam szykuje:tak:
Bira ja może bym się wybrała na takie spotkanko ,ale to po powrocie z pl:tak:
Michaś spi a ja robe odiad.Rosół już prawie gotowy:tak:A drugie się robi:tak:
Troszkę oporzadzić chałupke i odpoczynek:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry