Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiec ryk był nieziemski, bo przecież jest brudna i mokra. Musiałam ją na tej pizgawicy rozbierać i przykryć ją moją kurtką, więc szłam w krótkim rękawie do domu... Masakra czasami z nią;-)

Chyba jeszcze nigdy jednego dnia tyle nie miałam. W tygodniu zrobiłam tylko 2 prania, bo pogoda paskudna, więc na sobotę zostało mi aż tyle, ale schnie na bieżąco, bo słoneczko nadal świeci

Jeszcze troszkę białego pranka zostało, ale zostawiam na poniedziałek, bo nie opłaca mi się tych kilku ciuszków prać.
Musicie się kiedyś na tą kawę wreszcie do nas wybrać

, z dnia na dzień siadaj coraz dalej
Za spacerek w krótkim rękawku podziwiam
, ale czego się nie robi dla tych naszych skarbów:-)
:-)
Pogoda dopisała!!!!

Co do chodzenia po lesie to my tylko ścieżkami bo z wózkiem i tak co roku mamy 8 kg suszonych prawdzików!

dlatego pisalam ze nie wolno. i jak sie dowiadywalam, bo sama chcialam zbirac to wsyzscy mi mowili, ze jest zakaz, bo zbierajac grzyby niszczy sie przyrode (chodzi o widok, bo tu lasy niby ogolnie sa chronione i koniami tez w lesie nie mozna jezdzic
)

Nieźle. U mnie leżą cztery do rasowania, ale jak na tą góre spojżę, to mnie mdli i na razie musi do jutra to poczekać
I ,żeby was buzie bolały od gadania

;-)
Taki aniołek
Kwiatków też nie wolno rwać
A jak jest na prawdę to nie wiem

Non stop je ściąga i daje do buzi ,a jak mu się nudzi to wyrzuca
I tak było tym razem , ja do tego gadalam przez tel i nie zauważyłam kiedy to zrobił
Wróciłam tą samą drogą i już go nie było
Spacerowałam tylko po chodniku wiec na pewno bym go zauważyła.Ale po co komuś jeden byt dzieciecy?