reklama

Holandia

reklama
Witam...
Ja dzisiaj miąła w nocy pobudkę...:sorry::sorry:
Zasnęłam ok 24 a o 3.00 moje dziecię - Maja, już się wyspała i do zabawek ruszyła...:tak::tak::-) Więc poleciała szybko picie jej zrobić, bo to co miała to już dawno wypiła i dawaj ją do swojego łóżka, a ona jak na złość do 5.00 ani oka nie zmrużyła tylko gadała sobie, zaczepiała mnie itp....:szok::tak::-) o dziwo wstała o 7.00 bez bólu głowy, a nie tak jak od 2 dni....:-):-):-)

Dziś Oli powędrowała z cukierkami do przedszkola....:-):-):-) Zostawiałam Pani aparat więc potem wstawię jakieś fotki....
A biszkopt na tort upiekłam już wczoraj, a teraz to tylko bawię się z masą marcepanową od Beauty...:tak::-) Ciekawe co z tego wyjdzie....

Miłego dnia dla wszystkich!

Dobry...
Co za paskudna pogoda :wściekła/y: :wściekła/y:rano oczywiscie zmoklismy z małym aż miło :wściekła/y:

Ja dzisiaj cały dzień sama z mlodym,bo Jula prosto ze szkoły na urodziny jedzie z cała klasą.
Byłam z nim w peuterspeelzaal, żeby go zapisać i okazalo sie,że muszę to zrobić telefonicznie lub przez internet :crazy:. Pocieszające jest tylko to, ze nie trzeba czekać na wolne miejsce.

Agasta jak Ci idzie w szkole? Jakie masz przedmioty?

Paukakoniecznie pochwal się swoim tortem ;-) Ja ma wczorajsze urodziny kolezanki zrobiłam taki prezencik

Załączniki

• P1030665.jpg
    P1030665.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Beuty Piekny Tort!!!!!!!!!!
a ja jutro bede grala w niemieckim przedsatwieniu, ta szkola do ktorej chodze organizuje party dla nas a my cos wystawiamy..nie uwierzycie kim bede facetem z duzym brzuchem:-D:-D:-Dkciuki za mnie trzymac zebym nie zapomniala tekstu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry