reklama

Holandia

reklama
Ja wiem tylko tyle żew Geemente można to podpisac nawet mam na karce gdzies napisane jak sie to nazywa....jeszcze w tym tygodniu zamierzam to uregulować bo mi sen spędza z powiek ten koszmar !
Nie wiem czy pamiętacie moj sen o Karinie pare tygodni temu aż ja ryczałam przez sen...kiedy ona została w obcym domu!:-(:-(:-(
A takich artykułów tez wiele czytałam....i serce sie kraje!

ccoooo??
dziewczyny, ale mnie nastraszylyscie!
O Boze.. Ania, to dobrze, ze napisalas o tym! Prosze, jak najszybciej jak tylko sie cos dowiesz, to nam napisz.. od razu polecimy do gemeente to podpisac..
jak sobie wyobraze, ze moje kruszynki sa u jakichs holendrow... :eek::crazy::szok:

Dzien dobry
Aniahaven zgadza sie :tak: Po smierci rodzicow dzieci ida do adopcji do holenderskich rodzin. Chyba ze podpisze sie u notariusza testament w ktorym immienie wypisuje sie osoby, ktore po smierci rodzicow zajma sie dziecmi.
Pisalam kiedys o tym na forum, ze bylismy u notariusza zabezpieczyc claudii przyszlosc :-) ale chyba nie wglabialam sie w szczegoly poza tym ze 45 min rozmowa kosztowala nas ponad 600 euro :szok::szok::szok: Ale my podpisalismy od razu samenslevingcontract dlatego taka wielka kwota.
i u nas nawet przeciez jest tak, ze rodzina arnolda mieszka w holandii, ale to i tak nie daje im zadnego prawa do przejecia opieki nad naszym dzieckiempo naszej smierci :szok:
Wiesz poszlismy i ustalilismy na papierze, w razie czego jestesmy zabezpieczeni :-):tak:

Nie doczytalam waszych dalszych wypowiedzi na ten temat bo troche mi sie przyspalo :-D
reszte na ten temat dopiesze po pracy
Milego dnia

Bry
a poza mna ciezka noc, nie wiem, ale mam straszne bole w kroczu, kiedys jak wspominalam lekarce to mowila ze to normalne, ale wczoraj na zadnym boku sie nie moglam polozyc, nie wiem, moze mala sie tak niefortunnie obrocila?juz lezy glowka w dol, ale to byl taki bol ze ja sie prawie poryczalam...a teraz najlepszeze moja lekarka jest na urlopie do konca tygodnia, i nie mamm sie kogo poradzic, wiec od razu pytam was?
milego dnia

p.s . Agasta to strasznie duze oplaty ale warto, a z 2 strony co za glupie przepisy ze nawet rodzina holenderska nie moze sie zajec dzieckiem po smierci rodzicow, a niby to taki prorodzinny kraj jest...

Czesc dziewczyny

Ale sie zestresowałam po tym co przeczytałam:szok:

Dobrze Aniu, ze poruszylas ten temat,bo do glowy mi nie przyszlo ze w razie czego ( tfu tfu fu ), nasze rodziny nie maja szans na zaopiekowanie sie dziecmi :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry