reklama

Holandia

Hallo ja już po pracy:tak:
Anna dobrze ci radzi czarna ,wyjdz z domu ,a przed snem myśl o miłych rzeczach i o małej :tak:Wyobrażaj sobie jak wygląda itp...:tak:
Sencilla jaki fajny miś uszatek:tak::-)
Częstuje kawką.....

Załączniki

• kawa4.jpg
    kawa4.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Witam Was kochane:tak:
Jeśli chodzi o nasze dzieci to nawet jeślibym musiała z trumny wstać to nie pójdą do obcej rodziny:no::wściekła/y: Jak powiedziałam to mojej siostrze to się poryczała i powiedziała, że ona sobie życia bez nich nie wyobraża (moje dzieciaki uwielbiają moją siostrę i jej męża, są u nas 2 razy w tyg, a jak odjeżdżają to chłopcy płaczą za nimi:szok::-D) mam to jak najszybciej załatwić. Muszę się jeszcze przed świątecznym wyjazdem do PL za to zabrać. Ma może któraś jakieś nowe informacje w tym temacie:confused:
Poczytałam temat, który założyła Ania na niedzieli i z tego co moderatorka wkleiła wynika, że pierwszeństwo do opieki nad osieroconymi dziećmi ma rodzina, ale czy na pewno rodzina, która mieszka w innym kraju:confused: Tego nie byłabym niestety taka pewna:no:
Pytałam sąsiada i on również radzi nam się wybrać do notariusza, więc chyba w weekend zacznę szukać notariusza i porównywać ceny:tak:

Anna117 dziękuję za pamięć:-) Jestem, ale mnie nie ma:-D tzn wieczorem przed zaśnięcie nadrabiam zaległości:tak: Jeśli chodzi o koszmary to ja je również w ciąży miałam, ale nie za bardzo sobie z nimi radziła, więc Ci nie doradzę:no:

Niunia bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka:-(:-(:-(

Czarna zdjęcie czadowe:-D:-D:-D

Karola Twój Michałek już taki duży:szok::szok::szok: Przystojniak z niego :tak::tak::tak::tak:

Właśnie wróciłam z zakupów, zjedliśmy pierwsze danie i uciekam z dzieciaczkami na plac zabaw:tak: Później obiadek na jutro muszę ugotować i pędzić do szkoły:tak::rofl2:

Miłego dnia:tak:

Dobry wieczor
dziewczyny ja przeczytalam oba artykuly, ktore przytoczyla anihaven i w obu pisze praktycznie to samo. I niestety nie ma slowa o tym jak prawo odnosi sie w takiej sytuacji do obcokrajowcow zameldowanych tutaj, wiec mysle ze najlepiej poprostu umowic sie w gminie albo u notariusza i spytac jak to dokladnie wyglada :tak:

reklama
Aneta No ale dobrze ze pracuje w gole a teraz ciezko o satysfakcjonujaca prace niestety:zawstydzona/y: ja ide juz spac bo mi cos niedobrze moze uda mi sie to przespac, poza tym mala cos nie chce chyba zeby dluzej siedziala bo mi dziure w brzuchu wierci:tak: mam nadzieje tylko ze dzisiejsza noc bedzie spokojniejsza. Wszytskim slodkich snow zycze.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry