Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mlode dzisiaj troche marudzily, no a rano bylysmy w pracy - a to cala wycieczka byla, a popoludniu zaczelam wreszcie robic troche przegladu w pudlach, bo musze zabrac wszystkie firmowe papiery i doprowadzic je wreszcie do porzadku, bo ostatnio to sa one wszedziedobry, Ann! Widze, ze dopiero teraz udalo Ci sie dychnac...![]()

U mnie jest właśnie problem z rozgadaniem się
Ostatnio nauczyciel się mnie pyta dlaczego na kompie wszystkie zadania robię dobrze, ćwiczenia w książce dobrze, a gadać nie bardzo chcę, a ja mam pamięć wzrokową i rozumiem bardziej teks pisany niż czytany
, a jak już chcę powiedzieć to się wstydzę

, jakoś przełamać się nie mogę

, denerwuje się i jakoś wolno mi to idzie

Taki problem mam w szkole, a w pracy już nie i sama nie wiem dlaczego tak jest

, pierwszego dnia już mu jakieś narzędzia poginęły
Jeszcze Ci Polacy trochę nie wychowani...
Tak się zastanawiam nad jednoosobową firmą, aby móc skorzystać z dofinansowania do żłobka
Czy to w ogóle mi się opłaca

Dobre pytanie co do legalnego sprzatania
Właśnie rozmawiałam o tym z moim A
A moja jedna babka ma restauracje i mi dawno proponowali legal na cały tydz po 2 godz ale musiały być 2 dziewczyny
A ja wtedy zaszłąm w ciąże i na tym się skończyło

Moj też nie ma za dużo pracy
czasem siedza w domu po jednym dniu
Marysia jaka już duża ,
Antosia słodziutko śpi jak aniołek
nie nie mam nikogo, zreszta od poczatku nie mialam :-) a do tego mojego M od rana do wieczora nie ma wiec jestesmy same i jakos sobie dajemy rade, ja mysle ze teraz to jest nic dopiero sie zacznie jak mlode zaczna byc bardziej mobilne i wtedy to nie wiem czy sobie z nimi dam radeAnn, Ty to jestes bohaterka, z dwoma maluchami.. chyba nie masz nikogo do pomocy, nie?

powiem ci tak - najlepiej jak sie poradzisz swojej ksiegowej (o ile pamietam to macie ksiegowa/wego) bo ja wlasnie sie wybieram do swojej nowej dowiedziec sie dokladnie co i jak. Do tej pory mielismy beznadziejnego ksiegowego ktory jak sie okazalo liczyl podatek na moja niekorzysc i co kwartal bylam lzejsza srednio o €500Ann ja mam do Ciebie pytanko... Ty kiedys wspominałaś, że masz firmę sprzątającąTak się zastanawiam nad jednoosobową firmą, aby móc skorzystać z dofinansowania do żłobka
Czy to w ogóle mi się opłaca
![]()

- wiec w tym wypadku to sie nie oplaca.