reklama

Holandia

Dzien Dobry

Sencilla sliczne dziewczynki,rosna tak szybko,a te oczy WOW
Aniu jak bedziesz potrzebowac pomocy w nauce czy jak chcesz pocwiczyc gadanie to moszemy sie jakos umowic na tel.czy cosik i z checia Ci pomoge.Moj niemiecki sehr gut ;-) wiec wal smialo

My idziemy dalej spac,ja zjadlam platki teraz Jessy dostanie cycka i mam nadzieje,ze przed 9 z lozka nie wstane :-)
do pozniej kobietki

reklama
:-)hello...
u nas chorowania cd....:-(:-( Ja to mam taki katar, że :szok::szok::szok::szok: Narazie tylko Oli jakoś się trzyma:sorry::-)

a do tego dopadła mnie jakaś jesienna melancholia i wogóle nic mi się nie chce i wczoraj wyżyłam sie na Sebku....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::cool2:

Lecę robić obiadek,bo Maja śpi...Może pośpi tak jak wczoraj, aż 3 godzinki:szok::-D No więc dzisiaj mielone z ziemniaczkami i buraczkami:tak::tak::-):-):-)

Witam
Michaś usiłuje zasnąć w łóżeczku ale coś mu to marnie idzie:happy: Może dlatego że dziś pospaliśmy do 9 ;15:szok::szok::tak:
Pauka zdrówka życzę:tak: A co do melancholii to taka pogoda do kitu i może dlatego.Mój A zawsze chciał tatuaż ale ja go odwodziłam od tego(powód nie znany:sorry::sorry:) Ja może i bym sobie zrobiła jakby to nie bolało:cool:Chodz z drugie str to na starość bym nie chciała być "pomalowana":cool2:
Anna jak ci si,ę dziś spało?
Czarna słyszałam ,że jak już jeden zrobisz to chcesz nastepny i nastepny...:tak: Mała dała ci jeszcze pospać?
Ann jak dziś twoje małe się miewaja?
Skoro ANIA prawdopodobnie nie ma neta to ja czestuje kawką i herbatą...:tak:

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 33
  • 1806784_HerbatyOwocowe.jpg
    1806784_HerbatyOwocowe.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 32
Karola ja nie wiem jak to jest u innych ale u mnie po trochu sie sprawdza.Pierwszy zrobilam sobie w lutym a drugi w listopadzie tego samego roku :-) ale skoro nawet do pierwszego nie jestes przekonana to mysle,ze o drugim bys nawet nie pomyslala.Boli oczywiscie :-D ale mnie takie pomalowane cialo "kreci";-) dlatego nie mowie,ze nie bedie wiecej.

A nasza Mala tez ma problem ze spaniem dzisiaj :-( chociaz nocke przespala,ale teraz mrudzi juz od 10.Przysnie i po 10-15min sie budzi i poplakuje :no:
Biedactwo moje,ide ja troszke polulac

hej dzieczyny,
Pauka zdrowczka wam zycze
Karola, czarna dzis chyba taki dzien marudny bo moja mala tez nie chce spac :no: Kimnela sie 5 min w krzeselku do karmienia o 12 i to wszystko :szok:
Co do tatuazu to ja mialam taki okres w zyciu ze bardzo chcialam sobie zrobic, podobnie jak kolczyka w pepku, ale jakos mi przeszlo samo z siebie po czasie :tak: A tatuazu nie zrobilam bo wiem, ze motyw ktory bym sobie zrobila po miesiacu juz by mi sie nie podobal i chcialabym inny :-D A to jednak rzecz malo odwracalna :-)
Mialam pokazac moje storczyczki, wiec oto obecnie kwitnace i wypuszczajace lodyzki
Na 4 zdj widac ze nie warto obcinac lodyg zaraz po przekwitnieciu bo lodyzki moga uschnac do pewnego miejsca a przy nizszych oczkach wypusic nowe lodyzki - odnozki widoczne na moich zdjeciach :-)

Załączniki

• IMG_3880.jpg
    IMG_3880.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_3881.jpg
    IMG_3881.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_3883.jpg
    IMG_3883.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_3884.jpg
    IMG_3884.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_3885.jpg
    IMG_3885.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_3886.jpg
    IMG_3886.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_3888.jpg
    IMG_3888.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Czarna mi się podobają tatoo ,nawet bardzo ale nie dałabym sobie bólu zadać:tak:Taka strachliwa ze mnie baba:-D:-D
Agasta piękne storczyki, uwielbiam te kwiatki:tak: Niestety w moim małym mieszkanku mi się nie zmieszczą:no: mam 2 kwiatki i je trzymam na parapecie a i tam miejsca nie za wiele mają:eek:
Chyba faktycznie jest taki dzień,Michałkowi po 1,5 godz marudzenia udało się usnąć hura!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry