reklama

Holandia

Witaj Aniaheaen spowrotem jakbysmy mogli o Tobie zapomniec jak Ty przeciez taka gadula jestes;-) a co to tak na marginesie jest KPN?
No ja na szczescie zaliczylam runde po ikei i moge spac spokojnie ze jakby cos szybciej mi poszlo to moje bejbe bedzie miec gdzie spac i ciuszki ulozyc:tak: ale jestem padnieta jak stowa.....:szok:

reklama
Sencilla!

Nie zawstydzaj mnie!:zawstydzona/y::-):-D
Kochane nasze forum to naprwade jedno z najfajnieszych miejsc...jak to Ania napisała że można tu sie poradzić i wyżalić...ale poza tym zrzesza grona super ludzi!
Dzięki Wam nie czuje sie tu w Holandii taka samotna!:cool2:

Sencilla!

Skoro ze mnie taka bombowa dziewczyna to powiedz mi........:szok::sorry2: dlaczego mój mąż zostawił mnie i poszedł oglądać piętro niżej z koleżkami walkę bokserską!?:-D:-D:-D
Choć nie mogę powiedzieć że o mnie nie zadbał....podrzucił mi....

więc ja i wam serwuje!:-)

ooo, to ja sie pisze.. ;)
Ja wlasnie nastawilam tort czekoladowy z wisniami.. Ach... nie moge sie doczekac.. jutro bedzie do kawki! :tak: Musze czekac do 1.00, aby go wylaczyc. Wiec za ten czas pojde do wanny... spijcie slodko drogie panie!

reklama
ooo, to ja sie pisze.. ;)
Ja wlasnie nastawilam tort czekoladowy z wisniami.. Ach... nie moge sie doczekac.. jutro bedzie do kawki! :tak: Musze czekac do 1.00, aby go wylaczyc. Wiec za ten czas pojde do wanny... spijcie slodko drogie panie!

Sencilla ,ale mi smaka narobilas na WANNE :cool2: ja takie cuda jedynie w PL ogladam:wściekła/y:a tak mi tego brakuje:-(bo bez tortu czekoladowego obejde sie bez problemow:tak:
Aniahaven z tak liczna "rodzina" naprawde trudno o samotnosc :tak:
A ja zglodnialam:baffled::confused: i musialam zejsc na dol i zjecs platki 2 a raczej 3 (po nowemu:-))godzinki wczesniej.
O tym przestawianiu czasu zupelnie nie pamietalam,ale mam zegarek co sam sie przestawil i strasznie sie zdziwilam,ze moje dziecko tak szybko zglodnialo:-D:-D:-D
No zaspokoilam glod i wracam pospac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry