reklama

Holandia

Hello
a ja zamiast dzis rano do szkloy to pognalam do lekarza, bo w nocy strasznie wymiotowalam, okazalo sie z emma kolke jelitowa i te moje nudnosci, wymioty i biegunki to dlatego ze mam jakiegos wirusa...przepisala mi narazie babka wegiel no i zobaczymy...mma nadzieje, ze przejdzie bo jak nie to szpital i kroplowa...jutro jeszcze tylko musze wyniki moczu zrobic...
z dzidzia jest ok wiec oby i mi przeszlo, bo nie lubie jej zameczac wymiotami:wściekła/y:

reklama
Witam
Anno biedulko zdrowiej nam szybciutko:tak::tak:
Ania śliczne fotki ,pięknie i rodzinnie:happy2:
Sencilla zdrówka dla Marysi
Niunia witamy w "domu";-)
Czarna wiem co przeżywasz , ja na pierwszym szczepieniu płakałam razem z Michasiem:-D:tak:
Agasta ty już pewnie po pracy
Beauty to mnie uspokoiłaś:tak::tak:
Aneta gdzie się podziewasz?
My wczoraj cały dzień spędziliśmy w bredzie u koleznki na urodzinach.Ma słodziutką 8 mies córeczkę :tak:A Michałek przy niej już taki duży chłop:tak:
Nie wiem czy już się chwaliłam , że dziś mój tatko przyjeżdza:tak: Jak Michaś się obudzi to jedziemy po niego na CS:tak:
Aaaaaa mały się jeszcze nie przestawił z godzinami i wstał dziś o 5 ;45:szok::baffled::baffled:
miłego dzionka mamusie i dzieciaczki...

Dziewczyny byla kupa MEGA KUPA mam fotke :-D tylko nie wiem czy to nie bedzie por..grafia jak bym je wstawila :szok: poza tym to przed obiadem mogla bym wam apetyty popsuc :-D
Bylismy na spacerku,troszke zmoklismy bo padalo i zaraz jemy.Dzisiaj placuszki ziemniaczane z gulaszem....juz gotowe wiec zmykam

Jestem.....
Ann co ty tak nic nie piszesz ostatnio?:confused::confused::confused:
Beauty mój Erni to w maju miał 96cm...:tak: teraz to nie wiem ale chodzi w ciuchach 104-110:-D!
Czarna no gdzie ta fotka?:dry::-)
Karola nastepnym razem jak bedziesz w Bredzie to sie musimy poznać ok?:cool2:
Niunia witaj w NL!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry