reklama

Holandia

Kochany Michałku:-):-):-):-)

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...

Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

Wszystkiego co najlepsze, radości i samych pięknych chwil w życiu!!!!

reklama
Dla Michalka

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy forumowa ciotka z claudusia Ci zyczy :-)

wszystkiego najlepszego dla michałka z okazji pierwszych urodzin:tak:;-)
karola-z tata pewnie czas wam szybko leci, dobrze jest miec kogos co troszke pomoze;-)
aniahaven-Twój erni to nie taki mały spryciarz;-)
agasta- Claudia jest słodziutka, widać że niedlugo bedzie biegac i rozrabiać;-)
czarna-widać że niunia ładnie rośnie, na takich skarbach najbardziej to widać:tak:

wiki nosi rozmiar 80-86, 80 sa krotkie nogawki w spodniach a 86 za szerokie w pasie:sorry: ale ma wielka stope:-D teraz ma nr buta 22 a nawet 23:tak:

wczoraj pierwszy raz zakładałam tipsy Agnieszce(moze ja pamietacie) i jesli ktoraś z Was by chciała to chetnie założe, oczywiście za darmo:tak: w celu mojego doskonalenia:-)

Witam
Dziękujemy z Michasiem za życzonka:tak: Aż mi się płakać chce jak pomysle ,że to tak przeleciało ,że rok temu takie szczęście nam się urodziło:sorry::tak:
My zaraz jedziemy do A do pracy ,bo mój tata chcę zobaczyć jak pracuje:rofl2::happy:
Niunia to niezłą nóżkę ma twoja księżniczka:tak: Michałek ma rozmiar 74/80 a noga - 20 ma a duże a 19 za małe:tak:
miłego dzionka

Witam...

Ja dziś chyba ostatnia....:sorry:chyba!:-D
Ale to dlatego że już o 7.00 byłam w pracy, potem męża podrzuciłam na adres i już z dzieciaczkami zaliczyliśmy zwierzaczki!:tak:
Teraz czekam na gościa...i zmykamy do parku!:-)

Michasiu....

Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.

Jeśli zaś chodzi o rozmiar buta mój synuś nosi....:sorry:27!

Witam
Kochany Michałku

Kolorowych snów,
Uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,
wesołej rodzinki
i zawsze radosnej minki.

Agasta "przepraszam za nieporozumienie i zycze szybkiego powrotu do zdrowi" - ja również przepraszam i dziękuję :tak:
Aniu ale Twoje dzieci są duże:szok::szok::szok: Mój Niko ponad rok starszy od Karinki, a ma rozmiar 116-122:szok:, ale on taki szczuplutki jest, a Oliwierek może nie szczupły, a malutki ma 86cm :szok:, 12 kg i numer buta 21, a ciuszki nosi rozmiar 86-92 (większość jeszcze 86):szok:.
Czarna ale fajna pamiątka "kupowa" :-D:-D:-D
Sencilla kupiłam dziś pesto jutro będę kombinować rybkę z nim:tak:
Anna117 jak się dziś czujesz:confused: Ja również miałam podwyższone białko w moczu, leżałam w szpitalu i otrzymywałam antybiotyk do tego miałam rozwarcie 2cm, urodziłam w 8 miesiącu:eek: Odpoczywaj i się nie przemęczaj:tak:
Ann Twoje księżniczki są urocze:tak: Byłaś już u księgowej:confused:
Pauka mój Niko też ma tyle energii w sobie, non stop skacze, biega, na głowie staje:szok::szok::szok::szok:
Niunia to rzeczywiście Wiki ma dużą stopę:szok::-D:-) Mojej siostry synek ma 1,5 roku i ma numer buta 23-24:szok::szok::szok::szok:, ale on jest większy od mojego Oliwierka mimo, że 5 miesięcy młodszy:tak::-D Norbi urodził się z wagą 2300kg:szok:, a teraz tak chłop:tak::-)
Karola fajnie, że tato przyjechał, tylko pozazdrościć. Problem ze żłobkiem się pewnie rozwiązał:confused: Zyczę miłego spędzenia czasu z tatą:tak::tak::tak:
Olgunia z i jak Wasze staranka :confused: Pamiętaj współżyć ok 2 dni przed owulacją wtedy będzie dziewczynka:-):-D:tak: Powodzenia życzę:tak::tak::tak:
Beauty to Twój Szymuś malutki, ale jeszcze nadgoni rówieśników:tak::tak::tak:

Nam jacyś wandale popisali czerwonym sprayem auto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas epidemia grypowa, ja nadal chora, ale troszkę lepiej się czuje. Dziś już 4 noc nie spałam, bo tak mnie kaszel męczy, wszystko się urywa i kluchę w gardle mam, więc spać nie mogę, a mojego M dziś w pracy wzięło, ale zwolnić się nie chce, bo szkoda kasy jak on to mówi:no::wściekła/y::cool::crazy: Oliwiwerk zasmarkany to zawsze chodził, a Niko jak na razie trzyma się dobrze (odpukać):tak:

Kupiliśmy dzieciaczkom piętrowe łóżko i od tygodnia Oliwierek zasypia w "dorosłym" łóżku:-D tak się złożyło, że za dużo nowości dla niego, bo opuścił (wreszcie) sypialnie rodziców i jeszcze łóżeczko mu zabrali, więc musiałam go uczyć zasypiania od nowa, wczoraj po raz pierwszy zasnął sam:tak::-):-):-):-)

Mam super wiadomość... Oliwiwerek się rozgadał:-):-):-):-):-):-):-):-) Zaczyna budować zdania np Olo pić, Niko śpi itp ale jeszcze mało czasowników używa. Ale się cieszę, tak fajnie się go słucha:-):tak: Dziś chodzi od samego rana i powtarza "tata nie ma, gdzie"? :-D:-D:-D w sensie taty nie ma, gdzie jest?:tak:

Miłego dnia dziewczyny, mama nadzieję, że nikogo nie pominęłam :confused::confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry