Agasta "przepraszam za nieporozumienie i zycze szybkiego powrotu do zdrowi" - ja również przepraszam i dziękuję

Aniu ale Twoje dzieci są duże

Mój Niko ponad rok starszy od Karinki, a ma rozmiar 116-122

, ale on taki szczuplutki jest, a Oliwierek może nie szczupły, a malutki ma 86cm

, 12 kg i numer buta 21, a ciuszki nosi rozmiar 86-92 (większość jeszcze 86)

.
Czarna ale fajna pamiątka "kupowa"

Sencilla kupiłam dziś pesto jutro będę kombinować rybkę z nim

Anna117 jak się dziś czujesz

Ja również miałam podwyższone białko w moczu, leżałam w szpitalu i otrzymywałam antybiotyk do tego miałam rozwarcie 2cm, urodziłam w 8 miesiącu

Odpoczywaj i się nie przemęczaj

Ann Twoje księżniczki są urocze

Byłaś już u księgowej

Pauka mój Niko też ma tyle energii w sobie, non stop skacze, biega, na głowie staje

Niunia to rzeczywiście Wiki ma dużą stopę

:-) Mojej siostry synek ma 1,5 roku i ma numer buta 23-24

, ale on jest większy od mojego Oliwierka mimo, że 5 miesięcy młodszy

Norbi urodził się z wagą 2300kg

, a teraz tak chłop

:-)
Karola fajnie, że tato przyjechał, tylko pozazdrościć. Problem ze żłobkiem się pewnie rozwiązał

Zyczę miłego spędzenia czasu z tatą

Olgunia z i jak Wasze staranka

Pamiętaj współżyć ok 2 dni przed owulacją wtedy będzie dziewczynka:-)

Powodzenia życzę

Beauty to Twój Szymuś malutki, ale jeszcze nadgoni rówieśników

Nam jacyś wandale popisali czerwonym sprayem auto

U nas epidemia grypowa, ja nadal chora, ale troszkę lepiej się czuje. Dziś już 4 noc nie spałam, bo tak mnie kaszel męczy, wszystko się urywa i kluchę w gardle mam, więc spać nie mogę, a mojego M dziś w pracy wzięło, ale zwolnić się nie chce, bo szkoda kasy jak on to mówi

Oliwiwerk zasmarkany to zawsze chodził, a Niko jak na razie trzyma się dobrze (odpukać)
Kupiliśmy dzieciaczkom piętrowe łóżko i od tygodnia Oliwierek zasypia w "dorosłym" łóżku

tak się złożyło, że za dużo nowości dla niego, bo opuścił (wreszcie) sypialnie rodziców i jeszcze łóżeczko mu zabrali, więc musiałam go uczyć zasypiania od nowa, wczoraj po raz pierwszy zasnął sam

:-):-):-):-)