reklama

Holandia

Witam

Ja niedawno wróciłam z dziewczynkami od lekarza...Maja już zdrowa, ale teraz Oliwii przeszło na oskrzela...:szok::sorry:Z Majką na 18 listopada mam umówioną już wizytę o alergologa, zeby sprawdzić co jest z tymi oskrzelami ma....:tak::-) A ja dalej walczę z katarem i końca nie widać......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anetko zdróweczka dla rodzinki!!! Twój Niko to tak jak moja Oli...Też ta sama rozmiarówka i też taki "pędziwiatr"...Moja Oli też jest dosyć szczupła i wybawieniem dla nas są spodnie z regulacją....:-D:-D:-D
Maja nosi rozmiar 80-86cm i but rozm.21, ale myślę, że to standard w jej wieku:-D:-D:-D

reklama
witam sie i ja
wlasnie wrocilam ze szkoly i z malych zakupow, kurtka zimowa dla MArysi itd.
Ania, Erni ma 27????? po prostu szok ;-):tak:ale bedzie z niego wielki przystojniaka! lubie takich duzych mezczyzn :tak:
Michalku, sto lat sto lat! Rosnij rodzicom zdrowo, badz prawdziwa pociecha. Zło zawsze dobrem zwyciezaj i miej piekne serduszko!

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

Michasiu wszystkiego Naj z okazji Pierwszych Urodzin!!!

Witam sie slonecznie.Niedawno wrocilisme ze spacerku a Jessy jeszcze spi na ogrodku :tak: jak narazie zadnych skutkow ubocznych szczepien i mam nadzieje,ze tak zostanie.Troszke slabo spala i o 3 wzielam ja do nas i po karmieniu jak zasnela tak zostala.Moze dzisiaj bedzie jej sie lepiej spalo

Dzien dobry,
robie juz trzecie podejcie zeby napisac cos - moze wreszcie teraz sie uda...

Przede wszystkim...

Dla Michalka Wszystkiego naj naj
z okazji pierwszych urodzinek !!!

U nas nic nowego, dzien jak codzien...
Jutro my na szczepienie, ciekawe jak moje twardzielki to zniosa... :szok::-D
Aneta, nie bylam jeszcze u ksiegowej bo nie mialam kiedy, ale w listopadzie bede napewno, dam znac...

Mlode pospaly w nocy od 22 do 5, wczoraj byly troche marudne i malo spaly pewnie dlatego dzisiaj odsypiaja bo budza sie tylko na karmienie a i tak w polowie zasypiaja :szok:

Witam po pracy
dzis mialam krotki dzionek, bo zaczynalam dopiero o 12:30 :-)
cluadia mi sie rozchorowala :wściekła/y: z nosa jej leci jak z kranu, ma stan podgoraczkowy. Arnold tez chory, to samo co ma claudia tylko ze on jeszcze pokaszluje :wściekła/y:
Ja sie poki co trzymam, ciekawe jak dlugo, bo w kosciach mnie tez juz lamie :wściekła/y:

Zdrówka dla wszystkich rozchorowanych!:tak::zawstydzona/y:Trzymajcie się i nie dajcie przeziębieniom, póki co sama biore wszystko "antygrypowe"też!
Ann jedziesz ze swoim na szczepienie czy potrzebujesz kogoś?:eek:
Sencilla ja też lubie dużych mężczyzn...mój M ma numer buta "46":-D:-D:-D

Aniahaven arnold ma buta 45 :szok::-D ja mialam 38 a po ciazy zrobilo mi sie 39 :-D:szok: mam nadzieje ze claudia nie bedzie miec 41 :no: bo bedzie problem z kupowaniem butow.
Poki co nosi teraz 19 bo w mniejsze sie nie miescila :szok: Ma wysokie podbicie i w mnijesze butki nie dalo sie jej wlozyc stopki, i probowalismy rozne na rzepy, sznurowki i nic :-(

reklama
Agasta to prawie podobne obuwie nosimy rodzinnie....:-D Mój "46" ja "39" Karcia"30" a Erni "27" z uwzględnieniem tego podbicia!;-)
Moi już w łóżku leżakują a ja popijam herbatkę...
Ann powodzenia!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry