• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

reklama
:-)

Załączniki

• lozeczko 1.JPG
    lozeczko 1.JPG
    26,6 KB · Wyświetleń: 64
Dzien dobry,
a my dopiero zwleklismy sie z lozka :-)
Pogoda
Ania teoretycznie to za 2 tyg mozesz byc juz mamusia :-) Lozeczko slodziutkie, tylko juz teraz ci mowie, ze jak przyjdzie pani z kraamzorg to bedzie kazala ci wyciagnac ochraniacz na szczebelki, bo tutaj nie mozna ich uzywac :no:

Agasta powaznie z tym ochraniaczem? a tak w ogole to nie wiem czy do mnie jakas polozna przyjdzie jesli nie poprosze...bo tu w Niemczech nie slyszalam o zadnych kontrolach pan ale dobrze wiedziec...a powiedz mi dlaczego nie mozna tego uzywac? a w sklepach dla dzieci tego pelno...ale mnie zaciekawilas...

reklama
Aniu zapomnialam, ze ty w niemczech mieszkasz :eek:
NIe iwme jak to jest u was ale u nas nie wolno tych ochraniaczy ze wzlegu na czeste uduszenia dzieci, wiec zabraniaja ze wzgledu na bezppieczenstwo. Tak samo jak dzieci nie moga spac pod kolderka, tylko musza pod kocykiem :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry