• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

Hej, my juz po...:-)
Mlode dzielnie zniosly szczepienie, bylo tylko wielkie aaaaaaa przy wbijaniu igiel, a potem troche postekaly i w aucie zasnely i spia dalej.
Poza tym wszystko w porzadeczku... Claudia wazy juz 5250 i mierzy 57cm czyli przybrala od ostatniej wizyty miesiac temu 890g, a Natalia 5115 czyli przybrala 755g i mierzy 57,5cm. Nastepne szczepienie za 4 tyg. Plesniawek juz nie maja a i z glowkami juz lepiej ale mam dalej pilnowac.
Ide po kawe bo mnie dalej glowa boli...

reklama
Ann super że wszystko poszło sprawnie!:tak:
Anetko zdrówka i jeszcze raz zdrówka!:zawstydzona/y:Mam nadzieje że już niedługo zaświeci nad wami słońce!:-);-)
Ale mi narobiłyście smaka na to ciasto!Chyba sobie jutro też zrobie bo dziś jeszcze mnie prasowanie czeka!:eek::-D
Aniu mój Erni od urodzenia spał pod kołuderką..cienka była co prawda...ale mój zmarluch byl od urodzenia...i tak mu zostało!:dry:

Moja wczoraj była na rewizycie u tej dziewczynki co się przeprowadzała ostatnio!:tak: I okazuje się że się już umówiły na wspólne "nocowanie"...
Co to będzie? nie wiem!:eek: bo to pierwsze spanie poza domem!:szok:

Hej ,hej
Aneta co za chamstwo się szerzy w tej hadze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zdrówka życze całej rodzince.:tak:
Ania jutro ostatni dzień wakacji:tak:
Ann dzielne córeczki masz:tak: brawo!
Anno Michałek tez spał pod kocykiem a raczej dwoma:tak:
Sencilla jak się bawicie?:-)
Ja jutro znów do pracy ale tylko na 3 godz , pózniej wielkie przygotowania do imprezki:tak:

Ann gratuluję dla dzielnych dziewczynek no i oczywiście dla mamy również:tak:
Anna117 jedno auto mamy na NL tablicach, a drugie na PL i właśnie to na PL nam pomalowali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jeśli będziemy kiedyś zmieniać to tylko na NL:tak:
Karola masz rację, ja już powoli mam tej Hagi dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Skręcam na krzyżówce mając zielone, a przed oczami między samochodami (nie na pasach, ani na ścieżce dla rowerów) rowerzyści przejeżdżają, bo im się śpieszy i jednego dziś bym przejechała:szok::szok::szok: Następne.... jadę sobie wąską uliczką i idzie 3 Marokańczyków myślisz, że zeszli z tej jezdni, nie i jeszcze się głupio śmiali, bo na środku ulicy musiałam zahamować, bo przecież na chodniku to się im nie wygodnie idzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Karola zapomniałam, że Wy w ten weekend imprezkę macie, ale mam nadzieję, że w następny weekend się zobaczymy:confused::tak::tak::tak::-)

Właśnie wróciłam ze szkoły idę, coś przekąsić...

Dobranoc:tak:

A ja skończyłam właśnie prasowanko,3 godzinki!:tak:
Anetko nie tylko w Hadze tak chodzą!:-DMi też czasem ciśnienie podnoszą piesi!:zawstydzona/y:no ale cóz...
Karola u nas wolne dzieci mają jeszcze w poniedziałek! A co za imprezka?:confused:
A jutro ja pracuję do 17.00:eek: potem mam w planach jeszcze zakupy....bo mój M idzie w sobote do pracy...A do tego moja holenderska opiekunka Erniego się rozchorowała i nie wiem co to będzie!:-(
Zmykam do łóżka....Słodkich snów!

reklama
Dzien Dobry Wszystkim

Ja szybko paltki i zaraz mykam ukrasc jeszcze kilka minutek snu.Jessy chrapie juz w najlepsze po jedzonku :-)
Aniu Karola to pewnie Michasia urodzinki wyprawia :tak:
Chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Ann gratulacje dla dziewczyn,naprawde twarde sa i ty tez.Ale one rosna :szok: moja Jessy to przy nich szczypiorek :-D:-D:-D
Aneta mojej siorce kiedys pod C1000 porysowali smochod,caly bok i maske:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic nie zrobisz.Ale ja byla bym sklonna uwierzyc ze to "nasi" bo czesciej niestety ze strony polakow spotykalam sie z aktami wandalizmu i nietolerancji niz u holendrow,a u nas to polakow az sie roi.

My wczoraj bylysmy w odwiedzinach u znajomej i wracajac do domku zajechalysmy do mojej EX-pracy :-) szef(ktory ma ponad 2m wzrostu)od razu porwal mi Jessi,malo nie utonela w jego iwelkim uscisku :szok: dobrze,ze troche podrosla ;-) bo by jej widac nie bylo

Rozmawialam wczorah z Mama i przyjedzie do nas juz w 2 tyg.grudnia.Dobrze sie skalda bo na 7 mamy znowu szczepienia :-( i przyda mi sie wsparcie bo pewnie znowu wymiekne :no: a 10.12 idziemy jeszcze do szpitala na USG bioderek.

uciekam milego poranka i smacznego sniadanka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry