Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W skrocie chodzi o to ze zmienilas numer rachunku, i oni potwierdzaja ta zmiane i od teraz beda dofinansowanie do ubezp przelewac na nowy nr konta.Matko pare godzin mnie nie bylo a za Wami nie da sie nadarzyc dzis..tak sie rozpisalyscie
mam prosbe do dziewczat mowiacych po holendersku, czy moglybyscie mi przetlumaczyc kilka zadan z listu z belastingu, bede bardzo wdzieczna
U heeft een verzoek gedaan om het rekeringnummer dat de Belastingdienst voor de Zorgtoeslag gebruikt, te wijzigen. Het rekeningnummer( tu napisali nr konta mojego m) heb ik vervangen door rekeningnummer ( tu napisali moj nr konta). Venaf nu zal ik voor de Zorgtoeslag dit nieuwe rekeningnummer gebruiken voor de uitbetaling van uw teruggave(n) of voorschot(ten).
Bardzo prosze o jakies objanienie bio my sie staralismy o dofinansowanie do ubezpieczenia czyli o to Zortogeslag ale co wiecej pisze nie wiem![]()

w dodatku zbudzilam szwagra zeby przyjechal swoim brum brum zebym mogla nasze odpalic
a on biedak smacznie sobie spal jak do niego dzwonilam.
ma sobie zalatwic opieke i normalnie przyjsc do pracy bo jak nie, to ja wywala 
Co za debilstwo! Normalnie tak sie wkurzylam z samego rana ze szok.