• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

Hej!

Ja już dotarłam do domu!
Magdaleno fajnie że zaglądnęłaś do nas!:tak:No w końcu ktoś mnie rozumie jeśli chodzi o dużego synka!:-D
Agasta gratulki dla Claudii z okazji 10 miesięcy!:szok::-)
Sencilla ja zazdroszczę ci nawet teścia!:zawstydzona/y::eek: Nie mam taty - bo....go nie mam:dry: a mój mąż ma taką samą sytuacje!:eek::sorry::zawstydzona/y:No więc szczerze wam zazroszczę...:-);-)
Karola zwłaszcza ty masz jak widzę sielskie życie z TATĄ!:cool2:
Gosiu witaj znowu!
Zanka zrób tak jak mówi Sencilla- potem w Hadze też możesz wyrobić mu paszport tymczasowy na 1 rok w ...jedyne 45 min!:-D

Ja po zakupkach weekendowych....prasowanie odwiozłam do klientki,pranko się pierz a ja biore się za ciasto...bo mi wczoraj ochoty narobiłyście!:sorry::-D

reklama
Aniahaven dzieki za gratulki :-)
Mi tez narobilyscie ochote na slodkie, wiec jutro proba tortowa :-) jeszcze nigdy nie robilam, wiec mam nadzieje sie uda. Ide na latwizne i zrobie z gotowa masa, chodzi mi bardziej o pocwiczenie obkladania torta masa i zdobienie :-):tak:
Widze ze weekendowe pustki sie juz zaczely :szok: wiec wsyztskim ktorzy tu jeszce zagladna zycze milego weekendu
A nawiasem mowiac to pogoda ma jutro dopisac :-):tak:

reklama
Dzien Dobry :-)

Sencilla a kto pozniej za mnie te kg zrzuci??Ja sie juz do ciast nie dotykam.U nas nie ,a tego komu jesc.Moj P slodycze to sporadycznie,siorka owszem ale gustuje w czekoladach,cukierkach czy bombonierkach a ja to same wiecie.Wczoraj wystawilam Leg Magic i zaczelam cwiczyc,jestem przerazona,nie wiedzialam,ze az tak przez te kilka miesiecy ciazy stracilam forme.Kilka ruchow i zadyszka:szok::szok::szok::szok: a kiedys rowerem 30km dziennie smigalam:tak:.Ostatnio jedyne co to spacerowalam no i mam za swoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tatus przewija Jessy,a zagaduje go az szok.Jak ja luie tego sluchac:-)

Mykam dac jesc bo juz slysze,ze zaczyna marudzic :tak:i moze jeszcze pospimy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry