• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

reklama
Juz po latajacych biszkoptach :-D A jaka mine mial arnold jak zaczelam nimi walic o podloge :-D:szok:
Wyrosly mi ponad forme, ale po rzutach zrobilily sie prosciutkie :tak:
teraz sie juz chlodza
A oto one :-)

Załączniki

• IMG_3960.jpg
    IMG_3960.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 40
Biszkopt (przepis II)

biszkopt.jpg
Jeszcze jedna szansa na idealny biszkopt (jeśli poprzedni przepis jednak się nie sprawdził), ten jest według mnie jeszcze lepszy. Pieczony bez dodatku proszku do pieczenia, nic nie opadający. Przepis od mojej dobrej kumpeli Ani, który wymaga, by po upieczeniu opuścić formę z ciastem z półmetrowej wysokości na podłogę ... Długo mnie musiała do tego przekonywać ;) ale rzeczywiście się udało. Polecam!

W szoku jestem nigdy o tym nie słyszałam!:no::szok::-D

reklama
czesc

Ania, to jest taki przepis,ze po wyjeciu biszkopta z piekarnika rzuca sie go w formie z odleglosci 50 cm na podloge, biszkopt wtedy tylko troszke opada i jest równiutki :-)

Ja pychotki nie upiekłam, tylko drozdzowca, a wyszedl tak puszysty i delikatny ze szok !;-)

Karola udanej imprezki, mimo wszystko :tak:

Mnie głowa pęka i tabletki nie pomagaja :-(, a tu trzeba niedlugo na religie z mloda jechac heh....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry