• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

reklama
Dzien doberek,
sencilla myslam wlasnie o tym torcie z malinami tylko ze zamiast malin dalabym truskawki :-)
Ja dzis probuje to Tort urodzinowy tylko ze na biszkopcie rzucanym, bo ten podany w przepisie ponoc jest za delikatny.
Pranko juz sie pierze, odkurzylam i posprzatalam wczoraj. Mala szaleje w lozeczku a ja zaraz spalaszuje sniadanko i biore sie za bsizkopta :-):tak:
Aniahaven Anna dobrze mowi z ta forma do ciecia ciasta :tak: Wyglada to identycznie jak tortownica tylko ze jest na calej obraczy poprzecinana i wtedy wychodza rowniusienki placuszki jak kroisz a nie gory i doliny :-D
Bylo to ostatnio w de w realu na promocji, bo widzialam w folderze www ale w sklepie juz nie bylo :-(
A u nas chyba kolejna seria zabkow idzie, bo mala znowu wsadza palce do budzi, ciegnie sie za ucho i kupe po 5 razy dziennie robi, a byly juz zaledwie 2 na dzien :dry:

Dzien dobry,
Ja dzis nieprzytomna... :eek:
Natka urzadzila mi cyrk w nocy :szok::eek::confused: po raz pierwszy od urodzenia...
Od 3 do 5 walczylam, a darla sie jakby ja ze skory obdzierali...
Byla najedzona, przewineta, an nie bylo jej ani zimno ani za cieplo wiec nie wiem o co jej chodzilo, bo nie chciala sie uspokoic.
Dopilam kawke i wracam do wyrka...

agasta, powodzenia w tortowych probach ;-), pochwal sie pozniej co stworzylas
karola, udanej imprezki

milego dzionka

Witam
Ja tylko na chwile bo własnie czekamy na gosci:tak: W nocy mialam bule miesni i kosci jak przy grypie:no::wściekła/y:teraz juz troche lepiej ale jestem strasznie slaba i zoładek mnie boli:no:nie moge reki podniesc a tu jeszcze impreza mnie czeka:szok::confused:

H A L L O W E E N ......

Duchy, zjawy i upiory,
Diabły, strzygi, inne zmory,
Dzisiaj ze swych grobów wstają
i do Twoich drzwi pukają,
Jeśli nie chcesz ich się bać,
Musisz im cukierka dać.

Karola mimo wszystko udanej imprezy, może się poprawi w między czasie!:sorry:

Ann mój mały też miał taką noc kiedyś...darł się 3 godziny...i poszedł spać!:szok:
Ja sobie to wytłumaczyłam tak że...coś odreagował :eek:....albo coś go bolało:zawstydzona/y:...
Było minęło..i nigdy nie wróciło!:sorry2:

reklama
Ania prosze bardzo

Załączniki

• cukierki.jpeg
    cukierki.jpeg
    33,4 KB · Wyświetleń: 38

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry