• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

Dzień dobry!

Kochnane jeszcze pare godzin i.....WEEKEND!:-D
Sencilla a co ty w takim bojowym nastoju poszłaś spać?:confused::szok::eek:
Czarna z tymi bioderkami to tylko kontrola czy jakieś wątpliwości masz?:sorry:

Do wieczorka....

reklama
Aniu od mojego P siostry coreczka cos miala i lekarka powiedziala,ze leiej sprawdzic jak Mala skonczy 3-mc bo to moze byc dziedziczne.U Jessy jest wszystko OK tak jak ja badala,ale chce miec pewnosc czy czegos nie przeoczyla.W sumie to u Zuzi to chyba przy porodzie cos sie stalo,ale lepiej miec pewmosc.
Moje slonko sie obudzilo usmiechniete i rozgadane.Ja chyba nigdy taka szczesliwa nie bylam jak teraz patrzac na nia i jej sluchajac

do pozniej

Dobry...
U nas tez mgliscie i chlodno :-(

Aneta, w Hadze z rowerzystami i pieszymi wcale nie jest tak zle,Amsterdam, Rotterdam - to jest dopiero hardcor :tak:
Ja teraz odpoczywam sobie i od ulicznych tłoków i od Polaków, w mojej okolicy jeszcze zadnego nie spotkałam, a i Julia jest jedyną i pierwsza Polka w swojej szkole ;-).

Ide na druga kawkę i jakies śniadanie skonstruować ;-) Miłego dnia kobitki:-)

dzien dobry,

Pauka, jestem... milo, ze pamietasz.. :-) tylko jakos weny do pisania brak... a i czasu nie za wiele...
Pauka, wszystkiego najlepszego z okazji szostej rocznicy slubu... a przede wszystkim duzo szczescia, milosci i wzajemnego szacunku... :-):-)
Karola, troszke spoznione, lecz...wszystkiego najpiekniejszego dla Michasia z okazji ukonczenia roczku... udanej imprezki zycze... :-):-)
Aniahaven, moj Manuel moze przybic piatke Twojemu Ernestowi... rowniez zawsze byl duzy jak na swoj wiek i nadal jest... teraz nosi ubrania na 104... :tak: a numer stopy ma 26,5... :tak: a jak sie urodzil to wcale taki duzy nie byl, bo mial tylko 3220 gram... :-) :tak:
Anetko, duzo zdrowka zycze... :tak:
Ann, gratulacje dla dziewczynek... sa naprawde przekochane... :-)
Czarna, Twoja Jessy rowniez kochaniutka... ciesz sie, ze jest taka malenka poki mozesz... zobaczysz jak szybko czas zleci i Ty tez bedziesz swietowac roczek... ;-)
Sencilla, Twoje panny rowniez podrosly... i jakie zaczytane (na nk)... super... :-);-)

milego dzionka zycze

beauty- masz racje co do rowerzystów w amsterdamie, większość nie przestrzega czerwonego światła bo im się śpieszy:wściekła/y: mają ścieżki rowerowe a jeżdża po chodnikach:baffled:

aneta- nam jakies dwa lata temu zrobili ryse przez caly samochód:wściekła/y: ale przypuszczam że to turek był:baffled:

aniahaven-Erni pewnie z toba do pracy poszedł i ci pomaga?;-)

Wiktoria zaczyna powtarzać słowa, aż musimy uważać co mówimy.. ciekawe kiedy zacznie mówić zdaniami:confused::-D

a ja mam takiego lenia że chyba pół dnia w łóżku spędze...:sorry:

Hej
Magdalenko dziękuję za pamięć!!!! :tak::-D Nawet ja sama zapomniałam o tej naszej rocznicy...
Przypomniało mi się jak w zesżłym roku szykowałam niespodziankę-kolacje, bo Sebek miał przyjechać z NL......:-(:-(:-(:-(:-(

U nas kataru cd.:szok::-( Kupiłam wczoraj w aptece leki, znowu forsy kupe poszło i farmaceutka dała mi takie doustne krople na katar zatokowy i kazała je brać co 15 min....wzięłam te krople i coś mi się ciepło zrobiło...Hmmm...Patrzę na skład a tam 35% spirytus:-D:-D:-D A tu do mamy trzeba autem jechać.....;-):-D

reklama
Dzien dobry ja już weeknd zaczynam:tak:
Magdaleno witam ,dawno cie nie było:tak: Manuel,pewnie rośnie jak na drożdzach:happy2:
Aneta dzięki za info:tak::tak::-) Tak jak dziewczyny mówią w całej holandii jeżdzą na rowerach i chodzą jak im się podoba:tak: Dlatego ja wole rowerem jechać niż autem,oczywiście nie zawsze się da:confused: Musicie się przeprowadzic do naszej dzielnicy:tak: odpukać na razie jest tu spokój :tak:Tu są tylko 3 polskie spokojne rodziny i my:tak:
Sencilla fajne kanapeczki ,może w niedziele zapodam chłopcom na śniadanie:happy2:
Ania jak się pracuje?
Niunia to tera z Wiki będzie powtarzać jak papużka :tak:
Pauka Wszystkiego dobrego ,dużo miłości, radości , szacunku i spełnienia marzeń a szczególnie jednego aby cała wasza rodzina zamieszkała razem w holandii!!! trzymam kciuki:tak:
Czarna masz racje ,jutro jest imprezka Michasia
Dziś mi tata dzwoni ,że zamówil tort dla Michasia w cukierni:szok::szok::-D on co tylko pare słow zna po niemiecku:tak::tak:Stwierdził że jestem zmęczona po pracy i on kupi nawet ceny nie chce powiedzieć:-D
milego dzionka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry