• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
hej dziewczyny

ja dzis zrobiłam test taki który miałam w domu
pb120219.jpg

By olgunia, shot with E-520 at 2009-11-12
pb120221.jpg

pb120220.jpg

wiec ja juz głupieje i nie wiem ........
nie wiem czy kupowac test który mówi tygodnie jak ten jak wół wyszedł dwie krechy :happy:

Olgunia no kreski wyrazne sa bardzo :tak: Gratuluje jeszcze raz.
Ja bym kupila ten inny jeszcze i bym wiedziala jak daleko juz jestem :-D Albo zadzwon umowic sie na wizyte u pololznej :tak: Tam zrobia ci usg i wtedy jzu na 100% bedziesz pewna. tylko ze ta pierwsza wyzyte to ok10-12 tyg bedziesz miec dopiero :eek:

agasta no własnie wiem o tym , a zastanawiam sie jeszcze czy jutro isc do lekarza domowego i niech on mi zrobi badanie krwi na ciążę i on może powie co i jak.............bo ww końcu miałam okres....

Nie musisz isc do domowego. Chyba ze chcesz :-) Jak zadzwonisz do poloznej i powiesz ze robilas dwa testy i wyszly pozytywnie a miedzy robieniem testow mialas okres to ci powiedza ze tak moze byc i ze to normalne :tak: I na pewno bez problemu cie przyjma na usg.
Moja znajoma robila test wyszedl jej pozytywnie od razu zadzwonila do poloznych i kazaly jej przyjsc a okazalo sie na usg ze nie jest w ciazy. Polozna powiedziala ze poronienia tez nie widac wiec najprawdopodobniej miala felerny test :-D

aha :tak:kurde wiec chyba zadzwonie do polożnej :-)
najgorzej ze ja sie nie dogadam przez telefon ....i jeszcze cos powiem zle i obciach ....chyba poczekam na arka i on jutro zadzwoni do położnej

Ostatnia edycja:
Bry...:-)

My ppobudke zaliczyłyśmy o 9.00:-D:-D Teraz bierzemy sie za sprzątanko:-D:tak::-)

Olgunia ja myslę że jesteś w ciąży...:-D:-DCzasami tak jest że jak ciąża jest bardzo młoda to poziom hormonów jest słabo wykrywalny dla testów....i stąd taka kreska niewyraźna była. :tak:A teraz to masz potwierdzone już bardzo wyraźnie!!!
Pewnie, że warto iść to jeszcze potwierdzić, ale ja myślę, że to juz tylko formalność!
Jeszcze raz moje gratulki!!!!!:-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry