Dobry wieczor
ja dzis podpislam ciag dalszy mojej umowy, do 7 marca :-) Wiec moge spac ze spokojna glowa :-)
Moja claudia wczoraj i dzis poszla spac bez wieczornej butli.
O 18 zjadla obiadek i zawsze o 19 wypijala jeszcze mleczko a ostatnie 2 dni nic, a przesypia cale noce wiec chyba jzu nie potrzebuje.
Karola Michas wiekowo podobny do claudii, ile razy pije jeszcze mleko i jak duzo?
Olgunia :-( trzymaj sie, nastepnym razem sie uda
Sencilla no wlasnie, jak twoje brzdacki juz lepiej z zasypianiem.
Mamo mikolaja jak znosisz poczatki ciazy?
Niunia daj fotki Wiki, dawno jej nie pokazywalas na bb :-)
Natka ty tak samo pochwal sie Zosienka
Aniahaven to masz juz paierkowe sprawy z glowy
Aneta pecha masz
ja dzis podpislam ciag dalszy mojej umowy, do 7 marca :-) Wiec moge spac ze spokojna glowa :-)
Moja claudia wczoraj i dzis poszla spac bez wieczornej butli.
O 18 zjadla obiadek i zawsze o 19 wypijala jeszcze mleczko a ostatnie 2 dni nic, a przesypia cale noce wiec chyba jzu nie potrzebuje.
Karola Michas wiekowo podobny do claudii, ile razy pije jeszcze mleko i jak duzo?

Olgunia :-( trzymaj sie, nastepnym razem sie uda

Sencilla no wlasnie, jak twoje brzdacki juz lepiej z zasypianiem.
Mamo mikolaja jak znosisz poczatki ciazy?
Niunia daj fotki Wiki, dawno jej nie pokazywalas na bb :-)
Natka ty tak samo pochwal sie Zosienka

Aniahaven to masz juz paierkowe sprawy z glowy

Aneta pecha masz

ale daje jej tez danonki wiec moze nie jest zle. Bede jej podawac dodatkowo wit d bo wydaje mi sie z takiej malej ilosci mleka to nie za duzo go dostaje
30 lat temu również była ta odmiana grypy, gdzie zmarło na nią około 30 osób, a połowa zaszczepionych ludzi umarła przez szczepionkę, nie pamiętam dokładnie cyfry ale było to coś około 500 000 ludzi która przez szczepionkę umarła, wiem ze to było dawno i że czasy się zmieniły, ale mówię temu NIE NIE NIE, na ukranie na świńską grypę zmarło 14 osób gdzie 36 było tak naprawde na nią chorych, reszta to zwykła sezonowa grypa, gdzie jest ona byc może groźniejsza niż świńska, na zwykła grype co roku umiera dużo osób, ale nie mówi się o tym tak głośno jak o świńskiej
Jest strach, nerwy to naturalne.