• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Olugunia a patrzyłaś na marktplaats:confused: Widziałam kilka, gratis:tak::tak: Olguna trzeba było brać sobie na męża sąsiada tak jak ja:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bira a u mamy nie możecie przez święta pomieszkać:confused:
Aniu trzymam kciuki:tak:, ale nie ma się czego obawiać, bo to jest łatwe jak ..., lepiej nie będę kończyć:-D;-):-D
Anna dlaczego nie jedziecie na święta:confused: Do świąt Amelka to już duża dziewczynka będzie:tak::tak::tak:
Czarna córeczka jest świetna:tak::-):-)
Niunia ja też się zastanawiam czy lepiej wyjechać ok 15 czy lepiej ok 18:confused: Może się miniemy gdzieś na autostradzie:-D

U mnie dziś żurek z jajkiem:tak: :tak:,a na drugie chciałam zrobić ziemniaki z jajkiem i kapustą kiszoną, ale ziemniaków nie kupiłam:no: Skleroza moja:rofl2::cool2:

reklama
sencilla no pocieszyłaś mnie :-D u nas jest teraz kłótnia gdzie wigilia bo ja chce u siebie i arek chce u siebie :szok:
u nas jest dużo dzieci i mikołaj przyjdzie i tak fajnie a u tesciów nic takiego zwykła kolacja :sorry:

My jemy wigilię zawsze u mojej mamy, a po wigilii jedziemy do teściów. 2 lata temu gdy przyszliśmy do teściów, to moja teściowa czytała "Pani domu" :szok:, a teść z dziadkami wpatrzony był w tv, nawet herbatą nie zostałam poczęstowana:no: Jak co roku słyszę "P idź sobie nałóż co chcesz, wszystko jest w lodówce":-D Nie lubię tam jeździć w święta, ale nie chcę robić przykrości mojemu M:no:
Jak było w zeszłym roku to nawet nie pamiętam, bo to było miesiąc po śmierci taty :-( i to była przepłakana wigilia :-(:-(:-( Niko jeszcze się zapytał przy wigilii "do kogo ten pusty talerz, do dziadka:confused:" :-(

U mnie w domu w wigilię zawsze słuchaliśmy kolęd i siedzieliśmy całą rodzinką przy dużym stole, rozmawialiśmy i wspominaliśmy cały rok:tak:
Mój tato od samego rana śpiewał utwory Eleni np

Wrzuta.pl - Eleni - Maleńka przyszła miłość

:-(:-(:-( :-(:-(:-(
I święta właśnie kojarzą mi się z Eleni:sorry:

Ja już jestem- mózg mi wyprali!:szok::szok::szok: Anetko czuje sie strasznie zmęczona...ale już wiem gdzie mam szkołe:-Dblisko mnie.... i mam czekać na list....
Olgunia między naszymi rodzinamijest 400km i tez tak się włóczymy po Polsce...
W tym roku święta spędzamy u mnie a Sylwestra u mojego....a za rok odwrotnie.U mnie też jest baaardziej rodzinnie...i świątecznie!:-D
My wyjedżamy w sobote o 3.00 nad ranem - śmignę szybko przez dzień bo mam nadzieje że wszyscy napalą sie na ten piątek 18-go....:tak::-)
Lece herbatkę wypić bo mi w gardle zasło....

Aniu, a mi się wydaje, że właśnie w piątek będzie mniejszy ruch niż w sobotę, bo chyba jest w NL więcej Polaków pracujących fizycznie niż umysłowo tzn, że osoby pracujące fizycznie najczęściej pracują w sobotę również:tak:

reklama
aneta- mój p mimo że pracuje fizycznie to sobote będzie miał juz wolne;-)
my jemy wigilie u mojej siostry, sa tam nasi rodzice i jej tescie, a pózniej jedziemy do rodziców mojego P- gdzie spotyka się jego liczne rodzeństwo:tak:.
całe szczęście że mamy tylko 30km między nimi:-)

aniu- pewnie test wyszedł wyśmienicie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry