• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Sencilla ja teraz wlasnie policzylam koszty tortu tak z ciekawosci :-) i wyszlo mi ze taki biedronkowy tort kosztuje 12,43 plus gaz :-)
wiec moze jadnak oplaca sie piec ;-)

reklama
Hello hello
ja znowu nie mam czasu byc z wami na bierzaco = wybaczcie. Dzis bylismy cal rodzina na 1 spacerze i pekalismy z dumy:tak:teraz mala spi ja zmykam pod prysznic i tez cos trzeba sie zdrzemnac...byle do weekendu, bedziemy w koncu we trojke razem na dluzej:tak:
Pozdrawiam milego wieczoru:rofl2:

Ja właśnie wróciłam do domu ze szkoły, już byłam z 50m od domu i bus we mnie wjechał tzn jechałam za nim, a on włączył wsteczny i pierdalnął mi w auto:szok::szok::szok: Mój klakson uratował moje auto i na szczęście tylko rejestracja ucierpiała, jutro się okaże, bo padał deszcz i ciemno, więc za wiele nie widziałam:no: Facet jechał służbowym busem Poczta, nówka 1000km na liczniku, więc wystraszony jak cholera i pierwsze co to patrzył na swoje auto:-D
Pierwsza flaszka krowiego mleka przez Oliwierka "obalona":-D:-D:-D Mój Oli pije mleko tylko z kaszką bobovita :tak:, a Niko nadal ciągnie mleko z butli i to czasem 3 razy dziennie:tak:
Anno gratuluję pierwszego rodzinnego spacerku:-):tak::tak: Jak sie czujesz po CC:confused:
Agasta, a ile czasu zajmuje Ci zrobienie togo torta:confused:

Ja właśnie wróciłam, prysznic zaliczyłam i...lece pakować te prezenty!:-)
Anetko dobrze że ci sie nic stało...:szok:
Sencilla jutro sprawdzę na stówę - bo dzisiaj już nie mam siły:sorry:...
Dobranoc...

Dobry wieczór:-)

Gosia, nie, porządków śwątecznych na razie nie zaczynam, bo jeszcze mi się zdąży nasyfić przez te moje psice, już nie mówiąc o Inie;-)
Aneta, Inga pije modyfikowane dwa razy dziennie i będzie je piła do trzeciego roku, ale codziennie je musli na zwykłym i jest ok, z tym, ze zwykłego mleka nie ruszy bez musli:eek:
Sencilla, ja nie pmogę z kurtką, bo sama mam dwulatkę i musiałam kupić kurtki w tym rozmiarze.

Dziewczyny mam pytanie, jedziecie do Pl na święta? My mieliśmy jechać, ale jakoś tak nam tym razem wyszło, ze za bardzo nie możemy, do tego nie chce nam sie:zawstydzona/y: i boję się tej mega długiej drogi i stania w korkach... i tak sobie myślimy, ze oże raz zostać tutaj... jesssu mam dylemat..

dzien dobry
bira ja bede spedzac swieta juz po raz 3 z rzedu tutaj.
Ale w tym roku juz za 2 tyg przyjezdzaja do nas moi rodzice :-):-):-) dojedzie tez brat i rodzinka bedzie prawie w komplecie :tak:
Aneta jak pech to pech :wściekła/y:

milego dnia kobietki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry