• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Dobry wieczór
Natka z okaji urodzin dużo zdrowia ,radości ,miłości i spełnienia marzeń ! sto lat!!:tak:
Gosia super ze wczasy się udały ,gratulki dla Dana na 1-wszy ząbek:tak:
Bira ,Magdalena witajcie znów:-)
Ania ale radoche miały dzieciaczki:tak:Buzie uśmiechniete od ucha do ucha:tak:
Pauka ja też ,ja tez chce wiedzieć ...jeśli moge:sorry:
Aneta jak sie miewcie?
Robale przykro mi .....wyluzjucie się inie myślcie a samo przyjdzie:tak:
Ja też jestem padnieta.W pracy byłam 5 godz ,na lunch wpadłam do domu...potem pilnowałam babce z pracy dziecka.Teraz mam chwilke bo ide pod prysznic i do wyrka :tak:
papa

reklama
Witam,
ja właśnie z pracy wróciłam i główkuję co na obiad:confused:
Do mam 2latków jakie mleko piją Wasze dzieciaczki, bo Oliwierek nadal modyfikowane i zastanawiam się czy nie wprowadzić mu zwykłego :confused:
Olgunia, ale miałaś akcję:szok:

Aneta claudia nie ma jeszcze roczku ale tez sie wypowiem :-D Ja mam zamiar po roczku zaczac claudii podawac krowie mleko. jakby bylo szkodliwe to lekarze kazaliby wprowadzac pozniej, a skoro pozwalaja od 12 miesiecy to musi byc ok :happy: dziennie juz teraz daje claudii 2 lyczki. A co niech sie przyzwyczaja :-D

Aneta, w holandii dzieciom podaja zwykle juz od 1 roku zycia, moja kolezanka dala swojej malej juz w 7 miesiacu zycia.
co do mnie, to ja jednak uwazam, ze krowie nie jest dobre dla dzieci tak malych, po prostu maly organizm tego nie trawi w odpowiedni sposob.
Moja Marys zaczela pic zwykle, jak miala 2 lata i 3 miesiace, sama chciala i juz wiecej nie chciala modyf. Czasem jej teraz daje modyfik., jak zabraknie w lodowce :)
A Tosia pije caly czas modyf. Probowalam jej dac sprobowac zwykle, ale wyplula. hmmm..
decyzja nalezy do Ciebie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry