• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Czarna, no jasne, przeciez kiedys nie bylo modyfikowanego, tzn. byla jakas humana, ale droga jak nie wiem co.
kochane, orientujecie sie moze, gdzie moge kupic magnesy na lodowke?
najlepiej w ksztalcie zwierzatek czy czegos takiego dzieciecego.

reklama
aneta- ja chiałam podac Wiki zwykłe mleko ale niestety nie chce pić, więc poczekam może nadejdzie dzień w którym sama bedzie chciała krowie- a póki co nie mysle bo do 3lat spokojnie może pic modyfikowane.

Sencilla w xenosie na miljon % :-D krowki, swinki, pieski, kotki itp :-)
byc moze w actionie tez sa :-)

wracajac do krowiego mleka, to tak jak czarna pisze wczesniej ludzie byli od narodzin tylko i wylacznie takim mlekiem karmieni i nic im nie bylo, wiec nie rozumiem czemu nagle teraz stalo sie szkodliwe dla dzieci ponizej 1 roku zycia a wczesniej nie bylo :eek:

Mi właśnie się mleko modyfikowane skończyło, a zapomniałam kupić, więc pytam. Spróbuję mu dziś podać zwykłe jak wypije to ok a jak nie to zostaniemy przy modyfikowanym:tak:
Sencilla kobitka u której pracuję ma takie Koelkast Poëzie - koelkastmagneetjes - Gifts, Gadgets en originele cadeau's - Bestel.nl
ale to bardziej nam do nauki by się przydały:tak::tak::tak:
Znalazłam jeszcze to BunnyBin-Webwinkeltje - Koelkastmagneetjes konijnenfiguren - powered by 123webshop.nl
Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen

i to KOELKASTMAGNEETJES te koop aangeboden in Diversen en overige (Verzamelen en Hobby) op Speurders.nl

Zobacz jeszcze w Xsenosie i Actionie :tak:

----------------------------------------------------------------

Widzę, że Agasta mnie wyprzedziła z magnesami, tak mi się zdawało, że widziałam w Xenosie:tak:

jejku, dzieki kobitki!
:tak:
aaa, mam jeszcze jdno pytanko. moja parafia organizuje taka akcje swiateczna dla potrzebujacych rodzin, kto chce to losuje serduszko z choinki i w tym serduszku "siedzi" potrzebujaca rodzina. na kazdej karteczce jest napisane, co potrzeba. no i my wylosowalismy kurteczke i sweterek dla 2-letniej dziewczynki. Akurat po moich nie mam, bo sama ostatnio kupowalam dla Tosi, a po Marysi akurat takiego rozmiaru nie mam. Moze ktos z Was chcialby odstapic lub odsprzedac mi kurteczke? mysle, ze to bedzie rozmiar ok. 92.

Hej ja jeszcze w pracy...;-)
Co do mleka to moi pili od 1roku....oboje nie chcieli pic po pierwszych urodzinach modyfikowanego-pluli,wymiotowali...wiec po prostu przeszlismy na krowie...
Karina kocha mleczko i pije ciagle flache:tak: poza normalnym jedzeniem:eek:z kleikiem ryzowym, a Erni ostatnio prowadzi strajk mleczny.:zawstydzona/y:
Woli kotletki i ziemniaczki z surowka...:-D
Sencilla jak wroce do domu to sprawdze jaki mam rozmiar bo jakis w szafie mam....;-)
Do potem kobietki...Ja dzis wybieram sie na zakupy bo centrum otwarte do 21.00:-):-):-)

ooo, Ania, ale bym sie z TOba na zakupy wybrala! :tak: dzieciaki odbieram dopiero o 18, a wtedy sa juz bardzo zmeczone i tylko marza o tym, aby spokojnie w domciu ogladnac Tarzana ;) :-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry