• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Dzien Dobry

to z wczorajszego spacerku

Załączniki

• Spacerek.jpg
    Spacerek.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 56
  • Z Babcia na spacerku.jpg
    Z Babcia na spacerku.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 62
Witam....

U nas dziś dzień wolny...tak się złożyło ze wszyscy w domku!:-D i jeszcze w piżamach.....
Czarna dobrze ci z tą mamusią i atrakcyjna kobitka z niej!:sorry::-)
Karola mam nadzieje że to tylko jakieś niewielkie problemy.....trzymaj sie!:tak:I jak co to pisz...zawsze tu jesteśmy....
Ann co ty tam porabiasz...widzę że moderowanie cie wciągnęło i dla nas czasu juz nie masz?:zawstydzona/y::cool2:Jak ślicznotki..?
Gosiu...ja też tak lubiłam zakuwać po nocach....cisza i jakoś mi szybko wchodziło do głowy!:-D
Anetko a jak Twoi chłopcy?

Witam
Aniu mój najmniejszy chłopiec właśnie zrobił "mega laksę":szok: do tego ma temperaturę i chodzi i mówi "mamo katal" i latam z chusteczkami od samego rana:-D Pewnie mu ostatnie dolne piątki wychodzą, bo te objawy wskazują ząbkowanie:zawstydzona/y:. Ten środkowy chłopiec właśnie jest w szkole i odlicza dni do wyjazdu do PL, dziś rano powiedział do mnie "mamo jeszcze 9 razy muszę się wyspać i pojedziemy do PL:-D", a ten najstarszy chłopiec:-D w pracy:tak::tak::tak:
Gosiu ja również siedziałam wczoraj przy książkach, ale tylko godzinkę:cool: O godz 20:20 już byłam w łóżku:szok::szok::szok: jak za czasów panieńskich dosłownie:-D:-D:-D
Od niedzieli mamy z mężem ciche dni :eek:, chyba to nasze pierwsze ciche dni:szok:, bo zawsze nam szybko gniew przechodzi :tak:tzn pokłócimy się a za kilka minut jest już dobrze:tak:
Wczoraj dostałam od M prezent, sporo kosztował, ale ja się nie dam przekupić:no:
Karola jak Ci źle to wpadnij na kawę, poużalamy się wzajemnie:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
ojej, dziewczyny, widze, ze nastroje gniewne.. u nas tez klotliwie, wlasciwie co chwila mamy jakies spiecia, ale szybko przechodzi, na szczescie :tak:
Ja teraz mialam byc w szkole, ale czuje sie, jak wypompowana pompka, wiec nie poszlam. juz nie moge sie doczekac Swiat, i wreszcie bede sobie mogla troche odpoczac :-D
Karola, a jak dzis sie czujesz?
Gosiu, ale szalejesz, super! pewnie juz niezle zasuwasz po holendersku, co? :cool:
a ja dostalam wlasnie olbrzymi projekt, dzieciaki na sluzbie, wiec zabieram sie do pracy...
milego dnia! :cool2:

reklama
Anetko to super....że twojemu udało sie w końcu coś znaleść!:tak::-)Kasa sie zawsze przyda....a moje dzieciaki tez odliczają dni do PL....:szok:
Erni nawet sie ostatnio pytał cioci na skypie ;"Moge iść do ciebie? "...I chciał przez komputer wleść!:-D:-D:-D

Zdrówka Sencilla i jasnego umysłu do pracy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry