• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Hej...

Ja dotarłam w końcu do domu...po urodzinach zaliczyłam zakupy i jeszcze sklep ogrodniczy z mamą...i oto jestem!:-DŁeb mi pęka...
Wczoraj dostałam papiery ze szkoły i mam we wtorek tam sie wstawić!:tak:a poza tym odezwali się do mnie z organizacji gdzie wolontariusze uczą za darmo - mówiłam wam kiedyś o tym...i znaleźli dla mnie studentke...
Bardzo się cieszę bo z nimi głównie konwersacja...a ja tez mam blokode:eek: także kobietki od stycznie biore się ostro do nauki!:-):cool2:
Sencilla a ty gdzie?

reklama
helo, helo
kurde zaniedbuje forum wiem, ale nie mam weny do pisania, albo mi sie zwyczajnie nie chce..wybaczcie...u mnie narazie Aneto z mezem oki, wiec oby tak dalej, ale nie chce zapeszac. A na zajady to trzeba witamine chyba B jesc, ale dokladnie nie pamietam czy to ta czy inna
Karola gratuluje kontraktu
Bira wspolczucia bratowej-a swoja droga niektore laski co maja 2 lewe rece do roboty niezle sie w zyciu potrafia ustawic..
milego weekendu dziewuszki...szkoda ze juz jutro niedziela

Aniu, ja na tę kawkę i buleczki skusze sie chetnie! Niewyspanam, bo o 1 bylam z Tosia na pogotowiu.. ale juz lepiej. milej niedzieli dla wszystkich...
I dziekuje dziewczyny za tego Prenatala! Aneta, zaraz Ci napisze numer na priv.

cześc laski;-)

sencilla co z Antosią?? coś poważnego?

Zosia jest w POLSCE na wakacjach u moich rodziców:cool2: zostaje do świąt:-) ale już strasznie zanią tęsknie. tylko ma kaszel mocny i smary aż po pas:-( kazałam mamie iśc z nią do lekarza, a ta lekarka powiedziała ze ma początki grypy i się wkurzyłam, bo ona chyba nie wie jak dziecko z grypą wygląda:crazy: a Zosieńka ani gorączki nie ma, je normalnie. jeszcze niewiem jak dzisiaj ale niedługo bede dzwonic.

Natka zdrówka dla Zosieńki...:tak:
Tosia się odwodniła ale już jest lepiej...a Sencilla własnie pracuje nad jutrzejszym projektem...;-)
Ja zmykam jakies cistao wrzucić do piekarnika!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry