reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

witam wieczorowo
swieta sie skonczyly i juz nie idzie nadazyc za wami;-)
my jutro jedziemy znowu do Limburga, a ja jeszcze nie spakowana jestem. do tego jutro do szkoly i zaraz po szkole mamy jechac, szkole koncze o 12.15 a bierzemy prom o 13, jak ja tego promu nienawidze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Karola jezeli idziesz do szkoly ROC to mysle ze bedziesz zadowolona, ja bardzo duzo sie nauczylam. super ze dostaliscie mieszkanie, trzymam kciuki zeby sie powiodlo
Agasta Claudii widac sie podoba, moj Daanu tez taki powazny siedzi, mamy podobne sanki do twoich tylko ze Daanu musi miec jeszcze oparcie wiec moj M. skonstruowal sanki tzn. przymocowal krzeselko ktore uzywa sie dla dzieci do wanny :-p
Aniu podziwiam cie kobieto:tak:
Nikita witaj na forum, bidulka twoja coreczka, moj Daan tez na etapie zabkow 2 dolne mu wyszly i chyba ida nastepne bo tez paluchy w buzi trzyma i troszke marudzi, a kupy wali ze :szok::szok::szok::szok: przy tych pierwszych dostal goraczke to mu panadol dawalam na noc to chociaz troche mu ulzylo, ale do tyg. mu wyszly i opozniej mialam spokoj
Olgunia gratuluje pracy, sprzatanie rzeczywiscie ciezka praca ale jak pracujesz z holendrami to chyba nie jest tak zle;-):-p
ide konczyc pakowanie, mam nadzieje ze jutro nie bedzie tak zle na drodze:dry:
dobranoc................

reklama
Dobry
u nas tez jakas dziwna nocka byla,2 dodatkowe pobudki a teraz lezy to moje zlotko i marudzi:baffled: a mi po wczorajszej fizjoterapi powykrecalo,nie wiem jak ten dzien przetrwam:no:
Wczoraj moj P wrocil do domu o 19:45 a skonczyl prace o 15:30:szok:

bira wrzuc jakies foto pokoiku jak juz skonczycie:tak:

Aniahaven sage o wiedzminie napisal Andrzej Sapkowski,pozyczyla bym ci,ale to dosc ciezka lektura wiec przesylka pewnie by sporo wyniosla.Mam tu jeszcze wladce pierscieni no i alchemika:tak:reszte ksiazek w pl,ale zawsze moge nawiesc.To tyle po polsku,bo cale polki mam,ale po niemiecku.

Gosiu szerokiej i bezpiecznej drogi

zmykam,do pozniej

Hello!:-D
Karolka
A jeszcze do soboty cieszę się mężem, bo w poniedziałek już musi być w pracy....:-)
Nie pisałam teraz, bo myślałam, ze znowu nam nie wyszło z tą Holandią:-:)zawstydzona/y:, ale naszczęście Sebek jedzie.....:tak::tak::-)

A ja pracuję od poniedziałku, więc dzień za dniem ucieka i zanim sie obejrzę już znów zostanę sama....:-:)szok::sorry2: Dziewczynki jeżdżą z tatą rano do przedszkola, więc ja spokojnie szykuję się do pracy, no a od poniedziałku to znów będzie ranna gonitwa, bo już nie będą mogły spac do 7.00 jak wcześniej tylko o 6.00 będzie pobudka!;-):sorry2::happy2:

Dzień dobry

Czarna, widzę, ze gustujesz w takich książkach jak mój mąż:-) A co małej, to może jej ząbki wychodzą, że taka jest marudna? A fotki wkleję, mam nadzieję, ze już w weekend skończymy:-)

Dzień dobry:-)

u nas tak jak się obawiałam nocka nie przespana, Asia budziła się w nocy co 1.5h normalnie żal mi tego maleństwa tak się męczy :-(
dzisiaj w planach mamy spacer to może Asiulka pośpi na nim bo widać oczka zmęczone i padnieta jest ...
Mąż mój ma wrócić wcześniej z pracy i ma z nami się wybrać także będzie rodzinnie... może Asi humorek się dzieki temu poprawi ... :-)
powiedzcie mi dziewczyny co jest ciekawego w PL tzn chodzi mi o jakieś fajne ciche miejsce gdzie można wybrać się z rodzinką i odpocząć od tych zatłoczonych miast :-)

dzien dobry
Ja mialam w nocy pobudke, claudii zachcialo sie o 2 jesc :-D Dalam jej flache i pospala do 8:05 :-)
Przed chwila wrocilismy z miasta, teraz wcinam sniadanko, mala buszuje po domu i rozrabia :-D
Bira tyle sniegu u nas juz chyba od tyg albo nawet dluzej lezy :-)
Gosiu to nie sa nasze sanki, tylko niani u ktorej claudia byla we wtorek :-) My nie mamy sanek, bo ja chce wlasnie takie z oparciem a tu takich jeszcze nie widzialam :baffled: Chyba trzeba bedzie z pl sciagnac :-D
Olgunia gratuluje pracy. u nas jest teraz -5 ale drogi ok, a szyb w aucie nawet nie musialam skrobac :szok::-)
Pauka gratulki, pochwal sie gdzie pracujesz :-) Ciesz sie mazem poki mozesz, daje ci rozgrzeszenie ze nieobecnosc na forum :-D;-)
ja z kolei dowiedzialam sie wczoraj, ze bede jeszcze pracowac max pol roku :wściekła/y::baffled: chyba ze zdarzy sie cud, ale w cuda nie wierze :no:

Nikita, w Pl jest fuul fajnych miejsc. Zależy czego szukasz. Góry czy morze. My uwielbiamy Karpacz, nie przepadamy za Zakppanem, bo tam jest trochę dla nas za tłoczno i nie wpuszczają w góry z czworonożnymi;-) Nad morze jeździmy na zadupie do Białogóry czy Diwnówka. Kilka razy w roku odwiedzamy Jabłonę Starą, to jest wieś a dookoła lasy i jeziorka. W Pl jest w czym wybierać:-)

Agasta, to super macie z tym sniegiem. U nas był w kolicy świąt. Leżał przez tydzień. A teraz leży cos co przypomina śnieg i jest tego może z jeden milimetr;-)
Z pracą współczuję. Trzymam kciuki, żebyś wcześniej znalazła sobie lepszą pracę.

reklama
Nikita, w Pl jest fuul fajnych miejsc. Zależy czego szukasz. Góry czy morze. My uwielbiamy Karpacz, nie przepadamy za Zakppanem, bo tam jest trochę dla nas za tłoczno i nie wpuszczają w góry z czworonożnymi;-) Nad morze jeździmy na zadupie do Białogóry czy Diwnówka. Kilka razy w roku odwiedzamy Jabłonę Starą, to jest wieś a dookoła lasy i jeziorka. W Pl jest w czym wybierać:-)

wieś, dookoła lasy jeziora brzmi kusząco ... my szukamy czegoś gdzie jest minimalna ilość ludzi... czy to morze czy to góry, obojetnie ... byle żeby można było się wyciszyć i odpocząć.

A powiedzcie mi czy jeżdziłyście gdzieś w daleką podróż z tak małymi smykami??
bo to bedzie nasza pierwsza podroz od kad Asia jest na świecie :-)

Do góry