witam wieczorowo
swieta sie skonczyly i juz nie idzie nadazyc za wami;-)
my jutro jedziemy znowu do Limburga, a ja jeszcze nie spakowana jestem. do tego jutro do szkoly i zaraz po szkole mamy jechac, szkole koncze o 12.15 a bierzemy prom o 13, jak ja tego promu nienawidze

Karola jezeli idziesz do szkoly ROC to mysle ze bedziesz zadowolona, ja bardzo duzo sie nauczylam. super ze dostaliscie mieszkanie, trzymam kciuki zeby sie powiodlo
Agasta Claudii widac sie podoba, moj Daanu tez taki powazny siedzi, mamy podobne sanki do twoich tylko ze Daanu musi miec jeszcze oparcie wiec moj M. skonstruowal sanki tzn. przymocowal krzeselko ktore uzywa sie dla dzieci do wanny
Aniu podziwiam cie kobieto
Nikita witaj na forum, bidulka twoja coreczka, moj Daan tez na etapie zabkow 2 dolne mu wyszly i chyba ida nastepne bo tez paluchy w buzi trzyma i troszke marudzi, a kupy wali ze

przy tych pierwszych dostal goraczke to mu panadol dawalam na noc to chociaz troche mu ulzylo, ale do tyg. mu wyszly i opozniej mialam spokoj
Olgunia gratuluje pracy, sprzatanie rzeczywiscie ciezka praca ale jak pracujesz z holendrami to chyba nie jest tak zle;-)
ide konczyc pakowanie, mam nadzieje ze jutro nie bedzie tak zle na drodze
dobranoc................
swieta sie skonczyly i juz nie idzie nadazyc za wami;-)
my jutro jedziemy znowu do Limburga, a ja jeszcze nie spakowana jestem. do tego jutro do szkoly i zaraz po szkole mamy jechac, szkole koncze o 12.15 a bierzemy prom o 13, jak ja tego promu nienawidze

Karola jezeli idziesz do szkoly ROC to mysle ze bedziesz zadowolona, ja bardzo duzo sie nauczylam. super ze dostaliscie mieszkanie, trzymam kciuki zeby sie powiodlo
Agasta Claudii widac sie podoba, moj Daanu tez taki powazny siedzi, mamy podobne sanki do twoich tylko ze Daanu musi miec jeszcze oparcie wiec moj M. skonstruowal sanki tzn. przymocowal krzeselko ktore uzywa sie dla dzieci do wanny

Aniu podziwiam cie kobieto

Nikita witaj na forum, bidulka twoja coreczka, moj Daan tez na etapie zabkow 2 dolne mu wyszly i chyba ida nastepne bo tez paluchy w buzi trzyma i troszke marudzi, a kupy wali ze

przy tych pierwszych dostal goraczke to mu panadol dawalam na noc to chociaz troche mu ulzylo, ale do tyg. mu wyszly i opozniej mialam spokojOlgunia gratuluje pracy, sprzatanie rzeczywiscie ciezka praca ale jak pracujesz z holendrami to chyba nie jest tak zle;-)

ide konczyc pakowanie, mam nadzieje ze jutro nie bedzie tak zle na drodze

dobranoc................
a mi po wczorajszej fizjoterapi powykrecalo,nie wiem jak ten dzien przetrwam

Dziewczynki jeżdżą z tatą rano do przedszkola, więc ja spokojnie szykuję się do pracy, no a od poniedziałku to znów będzie ranna gonitwa, bo już nie będą mogły spac do 7.00 jak wcześniej tylko o 6.00 będzie pobudka!;-)