Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziękuje że pytasz;-) u nas powolutku.. w niedziele mąż wracam do NL a my narazie zosatjemy w PL...Niunia witaj - co u ciebie?;-)

Bira no ja niby jak nacisne na cyc to leci cos...ale np nie ma tak ze mnie cyce bola od karmienia do karmienia bo mam np za duzo pokarmu..po 11.01 ma byc u nas polozna to wtedy zobaczymy co mi powie jak neito udam sie moze na kurs karmienia albo co..mloda znowu sie wydziera ze jesc che a z 1 godz temu jadla..Anna, u mnie było tak, ze mi zaczął końcyć się pokarm w piersiach. Inga nic nie mogła wyssać, dlatego zaraz zaczynała się denerwować i drzeć. Ja siedziałm z nią kiladziesiąt minut, wkładałam jej te cycki do buzi a ta próbowała cokolwiek wyciągnąć, ale nic nie leciało. Jak załapała butelkę to się uspokoiła. Może spróbuj herbatek laktacyjnych na pobudzenie produkcji mleczka. A jak to nie pomoże, to ja bym nie utrzymywaa na siłe karmienia piersią dla swojego i dziecka spokoju.
przed tem tak nie bylo spala spokojnie z 3 godz a teraz

Pod koniec 2 mieś jak przykładałam Michałka do cyca to góra 3 min ssał a potem płacz w niebogłosy
Pani z cb kazała mi go dokarmiać po kazdym jedzeniu a raczej próbie i tak po miesiącu przeszłam na butelke
Przystanki robiliśmy co 2-3 godz
Myśle ,że z małym dzieckiem lepiej jechać na noc

Do tego coś go pokaszluje
Ale dziekuje za zaproszenie

Widać już koniec?
chyba tyle.

:-)Najpierw chciałam jej dać butlę ale tak jak ty bardzo chciałam karmić ją przynajmniej do 6mc więc postanowiłam walczyć!
:-) Tu masz linka: