• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dobrej nocki....
Anetko dobrze że jesteś bo ja już myślałam że mi sie forum zacięło takie tu pustki!:szok:
Wszystkim wyjeżdżającym do PL szerokiej drogi...i radosnych Świąt Wielkiej Nocy...

Do jutra!

Dzień dobry!

Znowu ja?:szok::szok::szok::-D

Załączniki

• materialy_na_palm.jpg
    materialy_na_palm.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 31
  • ChomikImage..jpg
    ChomikImage..jpg
    18 KB · Wyświetleń: 31
Dzień dobry
Ja oczywiście zapomniałam o zmianie godziny :tak:
Wszystkim wyjeżdżającym życzę szerokiej drogi:tak:

Wczoraj zrobiłam własnoręcznie palmę:tak: :szok: Na 17 jedziemy do kościoła :tak:
miłej niedzieli

Moi poszli na basen z tatusiem...a ja zakuwam!:tak: Przy okazji obiadek sie gotuje...
Karola super z ciebie babka - żadnych wyzwań sie nie boisz!;-)My z Karinką oglądałyśmy mszę rano w tv i piękne palmy widzieliśmy...ludzie umieją zrobić cudeńka!

Haha,
Cisza jak makiem zasial :D

A my dzis zaliczylismy Grand prix Enkhuzien...moja cora i maz sa zachwyceni samochodami wyscigowymi mnie tam zaglosno.
Jutro od rana do
poloznej i tylko liczyc do wtorku rana i jazda do rodzinnego kraju :)

Milego wieczorka.

reklama
Dzien dobry
my imprezowalismy w ten weekend i woriclismy wcozraj jakos kolo 17:30
mala dala w neidziele rano pospac do 9:10 :-D
dzis caly dzien przed kompem mnie czeka :-D
PaulinaAnna my oboje uwielbiamy wyscigi motorowe, i super tam jest, ale jak dlamnie tez troche za glosno, dlatgeo zawsze biore oordopjes ze soba :-D

milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry