Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dobrej nocki....
Anetko dobrze że jesteś bo ja już myślałam że mi sie forum zacięło takie tu pustki!
Wszystkim wyjeżdżającym do PL szerokiej drogi...i radosnych Świąt Wielkiej Nocy...
Moi poszli na basen z tatusiem...a ja zakuwam! Przy okazji obiadek sie gotuje...
Karola super z ciebie babka - żadnych wyzwań sie nie boisz!;-)My z Karinką oglądałyśmy mszę rano w tv i piękne palmy widzieliśmy...ludzie umieją zrobić cudeńka!
A my dzis zaliczylismy Grand prix Enkhuzien...moja cora i maz sa zachwyceni samochodami wyscigowymi mnie tam zaglosno.
Jutro od rana do poloznej i tylko liczyc do wtorku rana i jazda do rodzinnego kraju
Dzien dobry
my imprezowalismy w ten weekend i woriclismy wcozraj jakos kolo 17:30
mala dala w neidziele rano pospac do 9:10
dzis caly dzien przed kompem mnie czeka PaulinaAnna my oboje uwielbiamy wyscigi motorowe, i super tam jest, ale jak dlamnie tez troche za glosno, dlatgeo zawsze biore oordopjes ze soba