reklama

Holandia

Cześć mamuśki,
w imieniu mojej córeczki, jak również swoim i męża, chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować za pamięć i bardzo miłe życzenia.
Pola-dziękuję za śliczniutką kartkę:-)....ale masz klapsa, od lipca Tobie trąbie że mam nowy numer telefonu ......a foteczki z wakacji są rewelacyjne.

U mnie dołek,
wisi cosik w powietrzu i mnie nie chce opuścić, czuję że potrzebuję kontkatu z ludźmi, chcę bardzo do pracy ale muszę nadal czekać na "diploma waardering", i czy wezmą moją małą do żłobka co jest bliżej nas....no i pracę muszę znaleźć :baffled:
Aaaa imprezka się udała, goście dopisali, prezenty również....a najmilsze było to jak każdy adorował naszą pociechę, a ja dostałam dużo komplementów za ciasto i obiad :-)
Foteczki są w albumie: Roczek / 1 year - Święta - Urodziny - Fotosik.pl
Jedyny minus imprezki to moja teściowa, która od dłuższego czasu jest w moją stronę negatywna ale zawsze jakoś jej odpowiedziałam i olewałam a na urodzinkach Amelki wyjechała do mnie gdy brałam drugi kawałek ciasta że : NIE POWINNAM GO BRAć BO JESTEM GRUBA I JUZ GUZIKI MI SIE NA BLUZCE ROZCHODZA.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Odpowiedziałam jej że jak widzi tak dobrze to powinna zauważyć że od sierpnia zleciałam 6 kg i sama wiem co mi można a co nie :angry:Małżonek stanął po mej stronie i też jej dosrał ale i tak zjebałą mi wieczór. Potem o 22:30 w łóżku wybuchnęłam płaczem, bo zaczęłam sobie zliczać wszystko co w ostatnich miesiącach mi wytykała i nazbierałam tego masę....Oj chyba nie jestem jej mażeniem na synową :no:Przez nią mam teraz doła, cała niedziela zrypana bo tylko o tym myślałam.....Emiel powiedział abym się nie przejmowała, że mu się podobam...ale ja cały czas mam jej tekst, to jak mnie upokorzyła i wkurwiła :crazy:
Co ja jej takiego zrobiłam ???
Oj spadam robić obiad i zjeść kilka KitKatów a co tam że utyje skoro i tak jestem gruba :confused2:

reklama
Witam poniedziałkowo!!!

Paulina przestań się tak przejmować teściową niech spojrzy na siebie, jaka stara taka głupia. Czy kilogramy są najważniejsze? Najważniejsza jest miłość, szacunek i zdrówko!!!! Ja na poprawienie humorku zawsze wcinam coś słodkiego np KITKATA:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:. Ja nie wiem te teściowe to bez głupich uwag to chyba nie potrafią żyć:crazy:.
Wystrój śliczny,masz talent:tak::tak::tak:

Dziękuje Aneta, wiem ze najlepiej olać teściową ale przykro mi że staram się jak mogę a ona nie potrafi docenić.....teraz się wszystko zmieni, dystans, żadnych kawuś i obiadków....tylko okolicznościowo i z musu będą spotkania....może sama zrozumie w co wątpię:confused2:
A wystrój to inwencja twórcza męża ....ja dmuchałam balony, ma się wkońcu te piersi do tego :laugh2:

Paulina zdiecia sliczne, nie przejmuj sie tesciowa, patrz na swoja rodzinke :tak: jaka jest super!! i to najwazniejsze :-)
pozatym jakbym widziala na stole takie super wypieki to bym swoja diete tez olala :-p i wszystkiego sprobowala, zwlasza te bezy i jablecznik :sorry:

u nas ZMIANY ZMIANY ZMIANY
15 listopada wprowadzmay sie na nowa chacjende, domek 5 pokoi!! 95m2 za te sama cene co tereaz mieszkanko, sliczne osiedle, ogrodek i nawet troche mebli ktorych nam brakuje, kuchnia slicznie urzadzona :-D jedyny minus (nigdy nie ma samych plusow :baffled:) ze daleko od M pracy i przedszkola Krysi, no ale bedziem dralowac na rowerach nie poddamy sie!! ;-)
teraz pakowanie do Irlandii, zgrzewy Heinekena, ktore mam nadzieje wymienic na Guinessa, prezenty dla dzieci i to co 'najpotrzebniejsze' az sie boje co to bedzie :-p
jutro ide z Krysia do lekarza zeby ja osluchal bo po przezebienu nie moze sie pozbyc kaszlu :no: mam nadzieje ze zadnych szmerow tam nie wyslucha :-( sasiadka mnie nastraszyla jakims bezgoraczkowym zapaleniem pluc :baffled: ja nie mam doswiadczenia z chorobami bo z wszystkich przeziebien Krysia zawsze wychodzila po tygodniu :zawstydzona/y: i co robic??

a z PL dobre wiesci:brat kupil ziemie, bo chce sie budowac, rodzice postawili stan surowy domku na dzialeczce, kuzynka urodzila synka Kubusia
a mi program dziala!! ostatnie pucowanko i przed wyjazdem do IRL mam nadzieje wrzucic to na klastra, taki informatyczny pierwszy raz, wielki komp, wielki experyment do bardzo malo waznego projektu :-p trzymajta kciuki!! :rofl2:

Dziendoberek :-)

Paulina imprezka urodzinowa Amelci jak widze sie udala :tak:(nie wliczajac incydentu z tesciowa :confused2:). Nie przejmuj sie, to swiadczy tylko o niej. Glupia jest, ze nie potafi docenic, ze jej syn ma szczesliwa rodzine, zone, ktora jest gospodarna, dba o dom ( ten urodzinowy stol mowi sam za siebie :tak:) a nie jak wiekszosc Holenderek mysli tylko o tym, by zasadzic tylek na kanapie lub koffie drinken met vriendinen :tak: Ostatnio czytalam artykul, ze przeprowadzono badania, z ktorych wynikalo, ze Holendeki sa leniwe. Wsrod Europejek Holenderki stanowia najwiekszy procent pracujacych part time. I nie chodzi tu tylko o to, ze zlobek drogi i ze one siedza w domach i zajmuja sie dziecmi. One chca po prostu malo pracowac. Coraz wiecej z nich rezygnuje z posiadania dzieci. Chca natomiast miec wiecej czasu dla siebie. Co wiecej ten artykul zostal napisany przez kobiete, wiec o meskim szowinizmie nie ma mowy :tak:

Toola no to gratuluje nowego domku i zycze udanego pobytu w Irlandii :tak::-)
O Krysie sie nie zamartwiaj, tu 99% maluchow tak kaszle, moje mlode tez :tak:
Co do bezgoraczkowego zapalenia pluc to rzeczywiscie takie cos istnieje. Sama to przechodzilam w wieku 7 lat :tak: Chorowalam miesiac, pediatra pompowala we mnie antybiotyki i nic...Dopiero inny lekarz zalecil banki co drugi dzien i przeszlo jak reka odjal.

A u mnie egzaminy w toku :baffled::baffled: Od piatku nie bylo obiadu...maz zywi sie pizza z mrozonek, ja kanapkami i jakos zyjemy :baffled::baffled: No i wreszcie odkrylam powod biegunki mojego dzieciecia...zebiska a konkretnie dwie gorne jedynki :tak:

OK. spadam cos poczytac bo o 13:00 egzamin, kolejny w czwartek :baffled::baffled: Ech zycie...:-D

Dzien dobry :happy:

Missdior welcome to the club siedzacych w papierach :tak:Tyz siedze w papierzyskach, tyle, ze z tego mojego siedzenia pieniedzy jak na razie nie ma :no:
Dziecie odtransportowane o zlobka, a ja mam caly dzien zeby sie doksztalcac przed jutrzejszym egzaminem.

Ide parzyc kawe i do roboty...A wy piszcie cos kobity,bo takie pustki tutaj ostatnio :-(:-(

To też właśnie, pustki. Ja co prawda sobie czytałam przez ostatnie 2 czy 3 dni, ale za cholerę pisać mi sie nie chciało..może inna maja to samo?
Z Mają od 3 tygodni nie byłam na basenie-chora i przepadają nam zajęcia, które ona uwielbia, ale wiadomo, zdrowie ważniejsze.
Z Pauliną sobie wczoraj poplotkowałam przez tel.
Kinga, a jak Twoje wakacje?
Jakoś nie mam weny, baby.
Idę pić herbatę, bo ja stara herbaciara jestem:tak:

Witam!!!!
Pola mama tak samo....czytam, ale pisać mi się nie chce:baffled::baffled::baffled:
Jak sobie pomyślę, że w weekend do szkoły:crazy: i mam te dziewuchy wstrętne oglądać i słuchać to mnie telepie:baffled::baffled:. Zastanawiam się czy nie przerwać szkoły, może w kwietniu z dzidzią i synkiem dołączyłabym do męża, jeśli znajdzie inną pracę, a jak zacznę szkołe (w sumie to juz zaczęłam) to będzie mi żal kasy, którą wydałam i 2 lata bez męża. Nie wiem co robić?

Otrzymałam email-a więc Was powiadomię:
Wiadomość z wiarygodnego źródła:
W najbliższych dniach musisz uważać i nie otwierać żadnych wiadomości o nazwie "invitation", niezależnie od tego kto ją wysłał. Jest to wirus, który "otwiera" znicz olimpijski, który pali dysk twardy. Tego wirusa otrzymacie od osoby, która znajduje się na liście kontaktów, dlatego musicie rozpowszechnić tego maila, bo lepiej otrzymać go 25 razy niż otrzymać i otworzyć wirusa. Jeśli otrzymacie wiadomość
zatytułowaną "invitation" nie otwierajcie jej i od razu wyłączcie komputer. Jest to najgorszy wirus, o jakim informowało CNN, zaklasyfikowany przez Microsoft jako najbardziej niszczycielski z wszystkich, które kiedykolwiek pojawiły się. Ten wirus został odkryty wczoraj po południu w Mc'Afee i nie ma jeszcze dla niego rozwiązania.
Ten wirus po prostu niszczy "Sektor Zero" na dysku twardym, gdzie ukryte są podstawowe informacje. Prześlij tego maila do znajomych, skopiuj i wyślij do przyjaciół i osób z listy kontaktów i pamiętaj,jeśli to zrobisz, skorzystamy na tym wszyscy. Nie kasuj tego. Wyślij to wszystkim których masz na liście !!!!

Pozdrawiam i życzę miłego dnia:tak:

reklama
Oj to nie jesteście same, ja tesik doczytuję i na tym kończę....nic mi się nie chce....Jutro pechowy dzień, bo będę widzieć się z teściową, ciekawi mnie jak się będzie zachowywać....pewnie uda że nic się nie stało....ja już szukam zaciasnej bluzki, co się guziki rozchodzą :crazy:
Pola- od kiedy Twoja Majka tak bieiega? To jest dosłownie bomba jak ona ładnie rozumie Twe polecenia...jednak co jeden język w domu to i postępy lepsze.
Pozwoliłam sobie wkleić link do filmiku, niech dziewczyny zobaczą jak się Wam córa super rozwija :tak:
YouTube - Maja i telefon

Miłgo wieczorka kobicinki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry