Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
Ale bylo za to chinskie zarcie na wynos (malzonek nie moze juz patrzec na mrozone pizze i sam sie zadeklarowal, ze skoczy do Chinczyka ;-)).

.
Pizga jak w kieleckim, mała śpi na dworze, a my przed kompami, co za kurna niedziela??
U nas niedziela przed kompem to juz rodzinna tradycja
;-)
. Mielismy isc do sauny ale ja dostalam okres
i nie mialam ochoty moczyc sie w basenach i solankach, w kinach jak na zlosc nic nie bylo, wiec zamiast tego postanowilismy urzadzic wielkie spanie
Baaaardzo romantycznie 
Chyba sie czlowiek starzeje 
Ale po tych egzaminach jestem wypluta na maksa. Na dodatek mlody kaszle i w nocy urzadza koncerty, bo budzi go ten cholerny kaszel. Wiec my na nogach, latanie z butelkami, syropkami, herbatkami 
Wiec jedno o czym czlowiek marzy to wreszcie pospac do jedenastej 
Ale co tu pisać, o szarości za oknem, pierdzielonej, wietrzystej holęderskiej jesieni.....tylko można sobie tym doła dokopać.
Czeka nas naprawa, pewnie zarąbiste koszty i jedna myśl aby wkońcu mieć większy samochód i nowy....niestety tutaj jesteśmy zależni od teściów, bo to i ten samochód jest na ich imię oraz to oni opłacają więc co nas czeka jest wielkim znakiem zapytania...może czeka mnie jazda autobusem na święta do Polski :-(
...no a żeby nie było mało ładnie radio nastawiłam, wstawiłam pranie, i od razu z werwą cała chałupę wypucowałam....I kolejny raz będę również o 7 rano sprzątać