reklama

Holandia

Hejo z rana,
Aneta- mam nadzieję że usłyszysz same dobre nowiny dziś na wizycie, oby maleństwo jeszcze poczekało, każdy tydzień to tylko lepiej
Pola- ja kolejne baby planuje aby urodziło się przed wakacjami, nie mam ochoty na spuchnięte łydki i kostki od upałów....i nie chcę w stroju kąpielowym wyglądać jak waleń na plaży :-D... Dlatego kolejne potomstwo zacznę się starać na jesieni.
tulipanek-pisz co u Ciebie?
Kinga- czy goście już pojechali, czy wsio dobrze?
No to miłego dnia baby, ja spadam do herbatki i śniadanka.

reklama
Wrocilam :)
Lecze kaca i obolale nogi od lazenia po knajpach;-).
Bylo niebiansko:-).

Załączniki

• galeries Lafayette.jpg
    galeries Lafayette.jpg
    168,4 KB · Wyświetleń: 55
  • mr2.jpg
    mr2.jpg
    75,4 KB · Wyświetleń: 65
  • cappucino.jpg
    cappucino.jpg
    73,9 KB · Wyświetleń: 81
  • my2.jpg
    my2.jpg
    91,4 KB · Wyświetleń: 90
  • frans ontbijt.jpg
    frans ontbijt.jpg
    111 KB · Wyświetleń: 49
Missdior witaj z powrotem....nono, pierwszy raz widzę Ciebie i męża w "całości" i muszę przyznać że małżonek bardzo przystojny :tak: a z Ciebie to niezła dupa ;-)(oczywiście w pozytywnym znaczeniu)
A ta kawusia na foteczce to robi smaka :happy2:

No, no...MissDior, Twoja ksywka, chyba nie od parady się wzięła...Tyle czasu się kobito ukrywałaś z tą urodą-wstyd!! Wyglądasz super, że nie wspomnę o przystojnym mężu! Para, że WOW!
Ale nie myśl sobie, że tylko z Ciebie taka laska! A my to co. Zaraz jak znadję to załącze fotkę ze swoją dupką, co Wy na to? hahahahahah

Polecam niech każda zapoda swoją najlepszą foteczkę....ja już przeszukuję komputer :tak:
A tak na boku, to czuję się fatalnie...@ mnie tak kołuje że mnie mdli a głowa mi pulsuje....na szczęście słoneczko dodaje mi energii.
----------------------
Ma-Rita pytałaś się kiedyś o piosenki dla dzieci bo sama już nie pamiętasz...no mam nadzieję że ten adresik Tobie w tym pomoże: Piosenki i rymowanki - www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Dla rodziców niemowląt i małych dzieci

MISSDIOR wy wygladacie jak para dyplomatow a nie turystow:tak:
Ja wklaje zdjecia ale musze najpierw cyknac jakies fajne i aktualne,bo na tych co mam to raczej nie jak fajna dupa wygladam tylko jak pol dupy zza krzaka:szok::-D

Witam wieczorkiem :-)

Na poczatku dziekuje pieknie za wszystkie zyczenia :-):-)

No prosze, alescie sie rozpisaly :-D

Missdior widze, ze wojaze po Paryzu sie udaly, misja dyplomatyczna rowniez sie powiodla (udokumentowane na fotkach) no i nareszcie mamy okazje zobaczyc cie w calej okazalosci :tak::-) Mam nadzieje, ze seksowne dessousy tez mialy swoje 5 minut ;-);-)

Jolka witaj nasza forumowa zgubo :-):rofl2:
Paulina dzieki za link. Fajna stronka. A przy okazji...usmialam sie z tego walenia :-D:-D:-D W takim razie radze planowac malucha na kwiecien, bedzie czas by wrocic do formy zanim zacznie sie sezon plazowy :tak:
Pola widze, ze Majeczce za rok szykuje sie rodzenstwo :-D
Aneta daj znac jak miewa sie malenstwo...I tak jak radzi Pola zacisnij nogi i nie wypuszczaj przez najblizsze 3 tygodnie :-D
Ja przymusowo czekam ze 4 lata (przynajmniej) :tak:

Co do fotek to ja musze dokonac najpierw bardzo krytycznej i dokladnej selekcji, bo mam ten sam problem co Tulipanek :tak::-D

reklama
czesc,jestem.Nie nadrabiam zaleglosci bo mi sie nie chce,za duzo tego.Widzialam za to fotki Miss fajnie musialo byc.Uwielbiam Paryz a moj slubny nie chce mnie wziasc :wściekła/y: Fajna parka z was.Twoj maz podobny do,jak mu tam bylo?? Tego z Niani??
Ciebe sobie tez inaczej wyobrazalam,ale wygladasz korzystniej na zdjeciach niz w mojej wyobrazni(sorki za szczerosc;-))
poza tym musze sie poochwalic bedziemy szczesliwymi posiadaczami CHLOPCA :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry