missdior
Fanka BB :)
Chorujemy,prosze panstwa,chorujemy.To chyba kara za ten dekadencki weekendzik.Zapalenie czegos tam w oku,czerwone spojoweczki,powieki pieknie zaklejone od samego rana.Najgorsze,ze bez recepty niczego nie dostane,a do poniedzialku daleko.Pozostaje rumianek na oklady.
Oprocz tego budze sie codziennie z morderczymi zapedami - mlodsze wstaje o 5:45,wlazi nam do lozka i spiewa piosenki na caly glos,a ma donosny,i w dwoch jezykach.Normalnie az mnie trzesie,spac chce,a nie jakis tam koncert zyczen o poranku.Oczywsicie dlugo sie na niego nie mozna gniewac,ok.7 zarazamy sie jego entuzjazmem,hehehe.
Znikam robic kompresy z rumianku:-(.
Oprocz tego budze sie codziennie z morderczymi zapedami - mlodsze wstaje o 5:45,wlazi nam do lozka i spiewa piosenki na caly glos,a ma donosny,i w dwoch jezykach.Normalnie az mnie trzesie,spac chce,a nie jakis tam koncert zyczen o poranku.Oczywsicie dlugo sie na niego nie mozna gniewac,ok.7 zarazamy sie jego entuzjazmem,hehehe.
Znikam robic kompresy z rumianku:-(.

jakowes akty
.Jesli ktoras z Was ma ochote na wycieczki tematyczne,to prosze bardzo,zapisy u mnie ;-)