reklama

Holandia

reklama
Ja Kinga, jak Ty, takie fazy mam. Czasem czytam i od razu odpisuję, a czasem tylko czytam, są dni, kiedy zupełnie nie czytam a jak jeszcze raz napiszę słowo "czytam" to chyba znak, że nie jest ze mną najlepiej:-D
MissDior-współczuję z tym okiem, ale i tak u was milusio, że pani w aptece pomoże, tutaj odeślą do lekarza...
Toola zdjęcia super, filmów nie zdążyłam jeszcze obejrzeć, ale postaram się jak najszybciej, bom ogromnie ciekawa...Zazdraszaczam tej podróży.
Jejku, tyle dzieciaków, ja bym oszalała...Lubię pracować z dziećmi, ale indywidualnie lub owszem we grupie, ale ze starszymi, czytaj powyżej 10 lat...
Ma-Rita, zdjęcia to taka pamiątka dla wnucząt;-), że babcia, też kiedyś młoda była:-D. W pracy piszesz nie za dobrze? Pieprz to, zdrowie ważniejsze niż stres "pracowy".
Aneta-super, że wszystko ok. trzymaj się kobitko i odzywaj co słychać. Oto moja kom. polska 888910724, daj znać smskiem jak już Małe się urodzi:-)
Jolka-rozumiem, tylko nie wiem, czy taka fajna i tyle czasu razem spędzacie, czy też mam współczuć.
Paulina, goń Emila do roboty i niech naprawia kompa.

Witam poniedziałkowo, pół przytomnie.
Kochani ubawiłam się , ubiłam Martini z colą oraz piwkiem Kroonbager (czy jakoś tak) a do tego nabawiłam się niebieskich kolorów po prawej stronie od pupu w dół....Stwierdzam że mimo lekcji i trening całodniowego nadal nie potrafię zatrzymać się na nartach...dobra zatrzymuję się ale na leżąco lub na kimś...kolejny raz będę uczyła się na desce może to łątwiejsze :zawstydzona/y:
A bawiliśmy się w Alpincenter Bottrop Startseite: alpincenter bottrop a noclegowaliśmy w hotelu Van der Valk w Gladbeck....najmilsze wspomnienie to apres-ski party :-)...miałam adoratora w mym wieku, i momi braku znajomości z jego strony angielskiego a z mej strony niemieckiego wybawiliśmy się że hoho...a mąż tylko patrzył i dopingował :tak:
Toola- zazdroszczę widoków, Irlandia jest bardzo malownicza, mimo jest skalistego wyglądu....może masz jakąś fotkę z fiordów?
Missdior- oj biedactwo, oby teraz już specyfiki pomogły :tak:
Aneta-coraz bliżej do końca, nie dziwię się porządków tylko spokojnie i powolutku, aby nic nie przyspieszyć ;-)
Ma-Rita a jak tam egzaminki, i jak synek...wyszły mu już ząbki?
Pola-oj dupsko to i wtedy i w ciąży miałaś jak ta lala :happy:
Kinia- nie wpadaj w dołka tylko, na spokojnie wszystko przyjmuj, dużo sypiaj a babyboom na kilka razy czytaj ....najważniejsze to abyś chodziła wypocząta.
A co u reszty?

:tak:qurcze jestem znowu !!!!
PAULINA mnie tez sie marza nartki ale w tym roku musze sobie odpuscic:sorry:Jezdze od urodzenia,ale my mamy w gorki rzut beretem.

MISS slepota ustepuje to dobrze !!
POLA Ciekawe na ile zostanie mi zapalu??

Podpisuję się pod Tobą Kinia....a jeśli w przypadku Polaków chodzi tylko o język to mój drogi parlamencie NL-ja bardzo płynnie mówię w waszym zasranym języku !!:angry:
-----
Kinia dojrzałam foteczkę brzuszka, nono rośnie mieszkanko :tak: A jazdy na nartach to mnie chyba nauczysz, bo ja mimo 2 godzinek lekcji pod okiem młodego instruktora, i mimo skrzyżowania nart do środka nadal n ie potrafię się zatrzymać :ninja2:
A u nas od niedzieli przestawienie Amelki, zamiast chodzić spać o 19:30-20 to imprezuje do 22 ....a ja z mężulkiem nie mamy już nic a nic czasu dla siebie, bo jak ona idzie spać to my padamy ze zmęczenia i ząbki pucujemy i sami idziemy w kimonko :sad:
Nowinka za ściany, sąsiedzi wczoraj mieli znowu jazdę, tym razem pani domu nie wpuściła pana na noc do domu .....ja już padam od tych padalców :wściekła/y:
Miłej nocki kobicinki

reklama
Paulina -Anna ,przez poltora roku wynajmowalismy dom obok pubu-mimo nakazu zamykania o 2:00 byl otwarty do 6:00 rano,o pawiach na naszym progu nie bede wspominac.Hehe,to tak na pocieche,ale pewnie niewiele pomoze.
Dziewczynki,a moze w ramach integracji Elf steden tocht po zamarznietych kanalach zamiast szusowania na nartach?:-p

Info dla zainteresowanych - widze !!!!!!:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry