reklama

Holandia

Aneta tak znow malo to nie wazy,prrzez te 2 tygodnie moze dopic do 3 lub3.2kg,bo teraz juz tylko w tluszcz obrasta:tak::-D,teraz srednio tygodniowo moze przybierac 2.5 kg ale to teoria,w praktyce czesto mniej.Z drugiej strony tylka ci przynajmniej nie rozerwie:zawstydzona/y::-D.W Polsce moj gin tez idealnie wage oblicza wedlug usg oczywiscie,ale idealnie.
Kurcze mamy wirusa w komputerze,wczoraj byl magik i niby go usunal a dzis wchodze i znow to samo,takze wylaczam go,bo znow syf bede miala i maz z tasakiem bedzie mnie ganial:-D
Pociesze was,ze takich sasiadow jak ja mam to juz chyba nikt nie ma.Wykolejency z poprawczaka tutejszego,ktorym panstwo start ulatwia.Jakies 3 tyg. temu o 2 w nocy byla taka klotnia ,ze ho,ho.Oczywiscie to mnie nerwy puscily i wylecialam z awantura ale sasiedzi dzielnie wyskoczyli zaraz za mna i moim mezem.Kiedys wam opisze to sie usmiejecie jak to w gatkach wystawialam zambrudere za drzwi klatki:-D
Jej tak szybko chcialam napisac,ze nie zauwazylam ze tekst pogrubionymi literami pisze:zawstydzona/y:Wleze pozniej i wkleje fotke,ale najpierw prosze o instrukcje,bo zielona jestem we wklejaniu.
Aneta,sliczne imie Nikodem,bardzo

reklama
tulipanek wejdź na tą stronę http://www.fotosik.pl/ zarejestruj się, następnie kliknij PRZEGLĄDAJ, wybierz zdjęcie z kompa i DODAJ, poźniej ZAPISZ i pojawi się link, który skopiujesz i wkleisz. W DODATKOWE OPCJE odznacz AUTOMATYCZNIE ZMIENIAJ LINKI NA TEKST.
Mi też się bardzo podoba Nikodem:-D:tak:, drugi będzie Oliwier:-D:happy2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry