tulipanek
Fanka BB :)
Aneta tak znow malo to nie wazy,prrzez te 2 tygodnie moze dopic do 3 lub3.2kg,bo teraz juz tylko w tluszcz obrasta
,teraz srednio tygodniowo moze przybierac 2.5 kg ale to teoria,w praktyce czesto mniej.Z drugiej strony tylka ci przynajmniej nie rozerwie
.W Polsce moj gin tez idealnie wage oblicza wedlug usg oczywiscie,ale idealnie.
Kurcze mamy wirusa w komputerze,wczoraj byl magik i niby go usunal a dzis wchodze i znow to samo,takze wylaczam go,bo znow syf bede miala i maz z tasakiem bedzie mnie ganial
Pociesze was,ze takich sasiadow jak ja mam to juz chyba nikt nie ma.Wykolejency z poprawczaka tutejszego,ktorym panstwo start ulatwia.Jakies 3 tyg. temu o 2 w nocy byla taka klotnia ,ze ho,h
czywiscie to mnie nerwy puscily i wylecialam z awantura ale sasiedzi dzielnie wyskoczyli zaraz za mna i moim mezem.Kiedys wam opisze to sie usmiejecie jak to w gatkach wystawialam zambrudere za drzwi klatki
Jej tak szybko chcialam napisac,ze nie zauwazylam ze tekst pogrubionymi literami pisze
Wleze pozniej i wkleje fotke,ale najpierw prosze o instrukcje,bo zielona jestem we wklejaniu.
Aneta,sliczne imie Nikodem,bardzo

,teraz srednio tygodniowo moze przybierac 2.5 kg ale to teoria,w praktyce czesto mniej.Z drugiej strony tylka ci przynajmniej nie rozerwie
.W Polsce moj gin tez idealnie wage oblicza wedlug usg oczywiscie,ale idealnie.Kurcze mamy wirusa w komputerze,wczoraj byl magik i niby go usunal a dzis wchodze i znow to samo,takze wylaczam go,bo znow syf bede miala i maz z tasakiem bedzie mnie ganial

Pociesze was,ze takich sasiadow jak ja mam to juz chyba nikt nie ma.Wykolejency z poprawczaka tutejszego,ktorym panstwo start ulatwia.Jakies 3 tyg. temu o 2 w nocy byla taka klotnia ,ze ho,h

Jej tak szybko chcialam napisac,ze nie zauwazylam ze tekst pogrubionymi literami pisze
Wleze pozniej i wkleje fotke,ale najpierw prosze o instrukcje,bo zielona jestem we wklejaniu.Aneta,sliczne imie Nikodem,bardzo
.
. 

.