reklama

Holandia

Dzień doberek w ten ponury, deszczowy dzień.
Missdior-podziwiam, ja bym nie dała rady, jestem pedantyczna i staram się zawsze mieć czysto naokoło mnie, co za tym idzie również u progu domu...pewsnie bym się powiesiła albo wyprowadziła pod most ;-)
A moi sąsiedzi to mają największą gębę na sąsiadów a są jedynymi których się słyszy prawie 24/7 ale się doczekają, ja jestem bardzo wredna i cierpliwa :evil:
A powiadasz że teraz zmiana nart na łyżwy....oj tu będzie łamanie nóg haha :-D....jedyne do czego się madaję ze sportów zimowych to sanki :cool2:
Miłego dnia babeczki...i pisać bo w taką pogodę to miło będzie jakieś posty poczytać :tak:

reklama
Sporty zimowe,brrrrr....ze tez sie ludziom chce w takim zimnie latac:-p.
Balwanka moge z dziecmi ulepic i to wsjo :cool2:.
Juz kiedys pisalam,ale powtorze,Winston Churchill zapytany,jak dozyl do tak sedziwego wieku w tak dobrym zdrowiu : "Above all - no sports".

Witam Was kobitki:-D
Pogoda do dupy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Moja kruszynka waży tylko 2.530:-(, a mam taki duży balon z przodu...., obrócona główką w dół, skurcze małe (nie groźne). Pan doktor stwierdził, że za ok 2 tyg urodzę - zobaczymy czy dobrze wywróżył:-D. Jeszcze mam chyba zapalenie mięśnia sercowego (po ciąży z Nikodemem tak miałam), ból od serca, pod pachą aż do łopadki, ręką nie mogę ruszyć:-(:-(:-(.
Synuś także chory:-(:-(:-(, kaszel:-(:-(:-(, aż się dusi:-(:-(.
PaulinaAnna ja bym chyba nie wytrzymała z takimi sąsiadami i poszłabym zwrócić im uwagę, że nie są sami i obowiązuje cisza nocna od 22:00!!!!!!!!
Missdior jak Ty wytrzymałaś 1,5 roku mieszkać obok głośnego pubu:szok::szok::szok:.

A gdzie reszta kobitek????

aneta jeszcze przez te 3 tygodnie dzidzia urosnie :tak: a pozatym odrobi strary na zewnatrz :-p moja tak zrobila,
a zapalenie miesnia sercowego jest powazne? bierzesz leki? brzmi groznie

ja sie pisze na lyzwy!! albo sanki albo lepienie balwana, na nartach nie umiem :no2: teraz w sobote ma byc jakis festyn dla dzieci, znajomi nas wyciagaja moze byc wesolo

mi by sie taki kurs dal obcych przydal, przyznaje sie bez bicia, jestem niewtopiona w spolecznosc :zawstydzona/y:

missdior jak oczeta juz przeslo?

Moje drogie kolezanki z polnocy :) Ja sie na taki kurs integracyjny nieswiadomie wpakowalam:szok:.Chodzilam 4 x w tygodniu na kurs niderlandzkiego i troche sie dziwilam tematyce np.jak kupic znaczek pocztowy czy co powiedziec u lekarza.Dopiero otrzymujac dyplom,okazalo sie ze jestem zintegrowana na 5+ To jeden wielki kit !!!Po prostu politycy musza cos wymyslac.A w naszych glowach sie nie miesci,ze np.kolezanka z lawki pochodzaca z Ghany naprawde potrzebuje sie dowiedziec,jak ten znaczek kupic,hehehe.

Oko zarowno prawe jak i lewe = OK.:-)

Aneta - masz chyba genialnego gina,ze tak dokladnie umie wage ocenic:tak:.Moja oceniala chlopakow za kazdym razem na ok.4 kilo zeby mnie postraszyc i skusic na porod szpitalny,co jej sie nie udalo - obaj mieli po 3,6 i sie urodzili w domu.

A obrzygany prog domu wytrzymalam tylko dlatego,ze wlasciciel pubu go codziennie sprzatal i przepraszal:tak:.

Poranna prasa - ciekawe jak dlugo Belgia pozostanie Belgia? A wiecie,ze moj maz tez jest za rozpadem?

MISS a ja kocham zime.U nas jest tak pieknie gdy bialo,cala panorame krakowa widze i wszystkie choimnki w Kraku.W ogrodzie tata ubiera choinki lampkami i robi sicezki zeby dostac sie do domu.A jak sypnie to zdazalo sie ze bylismy odcieci od swiata :tak:

Witam!!!
Jak byłam w pierwszej ciąży mój gin powiedział, że będzie duże dziecko. W 36tc w czwartek zrobił mi USG powiedział, że dziecko ma 3.500kg, a urodziłam z soboty na niedzielę z wagą 3.560, więc chyba się nie pomylił. Dlatego teraz jak usłyszałm 2.500 (w karcie ciąży wpisane mam 2.530) to się zdziwiłam:szok:, bo brzucholek mam duży:tak::tak::tak:. Zaraz Wam wkleję zdjęcie, same ocenicie:confused:
Na łyżwy to z chęcią bym się skusiła, ale narazie sobie odpuszcze:tak:.
toola nie biorę leków, nie byłam u lekarza, to moja diagnoza (już tak miałam, więc myśle, że to może być zapalenie mięśnia sercowego). Jeśli nie przejdzie ból to w poniedziałek wybiorę się do lekarza.
Jaka u Was pogoda? U mnie lepiej niż wczoraj, nawet nie pada:happy2::happy2::happy2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry