reklama

Holandia

Dobry na noc,

U mnie imprezowo...mala nadal nie spi,oj juz nie wiem co robic, budze ja w dzien po1,5 godz. drzemki, zapewniam swierze powietrze spacerkami ....bawie sie aby zmeczyc a ona i tak z wieczora chce sie bawic :baffled:
Pola Ty pogodowcu Nasz, gdybys miala ochote na mniejsze wiatry tozapraszam w nasze regiony...tutaj natomiast z wiatrem czuje sie zapachy gnojowki od rolnikow:rolleyes2:
Kinia, a Ty tu nie szczuj Nas i n ie daj sie prosic albo gadasz imie chlopaka albo nie marudz ;-)....a moze tak foteczki domku baby :tak:
Missdior, ja to dzis dola dostalam przez te cale rogale...tym bardziej ze moj tatko dzis zrobil sztuk +70 a ja nawet jednego nie mam :-(oj zal mi za tatradycja i innymi...w takich momentach odczuwa sie tesknote za krajem...............
A co u reszty mamusiek?
Aneta, masz bardzo ladny brzusio, a synek to slodzinka chlopak :-)
Marita, Toola bardzo milo mi bylo z Wami pogawedzic na live :tak:

A wracajac do starego tematu ...czyli Naszego wygladu, to znalazlam foteczke z 95 roku z dnia kiedy to zaczelismy starania o Amelke (dokladnie w dzien slubu przyjaciela mego meza)

No to milego wieczorku niedzielnego for all.

Załączniki

• Wesele2.jpg
    Wesele2.jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Witam Was kobitki:happy2::happy2::happy2:
Ja rogale piekłam wczoraj, za Was też zjadłam:-p:-p:-p, pycha były, jeszcze zostały, więc spragnionych zapraszam:-D:-D:-D.
KINDZIA100 już kiedyś Ci wspominałam mieszkam w PL, a mąż pracuje w NL, więc mój gin to polak:happy2:.
PaulinaAnna dziękuję. Córcia Twoja to naprawdę silna kobieta musi być, bo mój synek skończył 3 latka co prawda w dzień nie śpi, ale potrafi wytrzymać max do 19:30. Często nawet zasypia o 18:00, a i o 17:30 się zdarza. To wybudzaj małą z drzemki po godzinie może wieczorem zaśnie wcześniej.

Kurcze,wlasnie dowiedzialam sie,ze musze wydac strasznie duzo pieniedzy do konca roku,inczej zaplacimy ogromny podatek w przyszlym.Brzmi fajnie,ale niestety moge kupic tylko rzeczy do biura,wiec nici z prezentow dla wszystkich babyboomowiczek:cool2:.No chyba,ze ktoras reflektuje na kserokopiarke?;-)

Witam wieczorem :-)

Ostatnio nie mialam weny zeby cosik naskrobac...ale juz sie poprawiam ;-)

Missdior ja bardzo chetnie sie pisze na jakas profesjonalna kserokopiareczke, z racji studiow jest to sprzet pierwszej potrzeby :tak:

Pola u mnie w sobote bylo to samo :baffled: Wstalam z loza i poczulam sie jakbym spedzila godzine na karuzeli :baffled: Chodzilam po scianach zgieta w pol :baffled:

Aneta z tymi rogalami to chwyt ponizej pasa :-p

Kindzia tak jak pisze Pola, po jakiego grzyba ci wiedziec czy pierworodny wazy 559 g czy 560 g ;-)? Wazne, ze rosnie jak trzeba i wszystko jest na miejscu :tak:Missdior ci juz wszystko wywrozyla, wiecej wiedziec ci nie potrza :tak:
Paulina musimy czesciej powtarzac takie sesyjki na skype :tak:
Jola niestety prawo rodzinne mam dopiero w przyszlym semestrze. Wtedy popytam, bo sama mnie to zaintrygowalo :tak:
Tola jak tam praca postepuje?
A gdzie podziewa sie Tulipanek??

missdior mi by sie przydal nowy toner do drukarki, nagrywarka DVD i nowy laptop jak juz zbierasz zamowienia :-D

Paulina mi tez bylo milo, szkoda ze nie ma zakusow na jakis zlot, moze zrobimy mikolajki dzieciakom i sie gdzies spotkamy??

Kindzia Dawid??

a wiec raport napisany!! i wyslany, jutro bedzie juz dostepny on-line :tak: (wlasnie siedze nad stronka) na razie zadnej reakcji nie widze ale jutro spotkanko wiec pewnie bedzie ocena werbalna, normalnie nie moge sie doczekac komentarza :tak:

ale w nocy mialam jazde z kompem na maxa, generuje juz pdfa do wyslania a tu komp zawisl, zresetowalam go na twardo bo nic nie reagowal, po ponownym wlaczeniu :szok::angry::wściekła/y: nie widzi dyskow!! myslalam ze dostane zawalu, z nerwow nie moglam odkrecic obudowy byla 2.30 w nocy, budze meza, wymienilismy szmate na slave, dyski zobaczyl ale system nie wstal :baffled:, zmienismy spowrotem na master i wstal jak nowonarodzony,
szybko zarchiwizowalam moje dokumenty cenne, owoc pracy prawie 5 miesiecy uff dobrze sie skonczylo, ale adrenalina mi poszla ze prawie po suficie chodzilam

Ok,wpisalam Was na liste prezentow,Sinterklaas tuz,tuz;-).
Kurcze,problem polega na tym,ze moga to byc rzeczy do uzytku prywatnego,ale takie,ktore w wypadku kontroli btw da sie szybko przestawic z livingroomu do biura.Chcialam sobie dizajn lampe kupic,ale tego raczej szybko sie nie da zdemontowac.O rany,ale sie glowimy...

Kindzia - Derek? Daan? Dionizy?Czy jest jakas nagroda za odgadniecie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry