reklama

Holandia

Aneta - mocno trzymam kciuki !!! Mam nadzieję, że jednak wrócisz do domu 2 w 1, bo jednak im dłużej w środku tym lepiej dla maleństwa :o)

Ma-Rita - to ja Ci się przypomnę w lutym (tak? to już będzie drgi semestr?) bo mnie to też ciekawi. A na forum gazetowym dziewczyny pisały, że w Holandii nie ma domów dziecka tak jak w PL tylko że same rodziny zasępcze funkcjonują. To nawet nie wiedziałam...

Kindzia - Danny, Dylan, Damian, Dioklecjan, Dionizy, więcej mi chwilowo na myśl nie przychodzi;-)...

reklama
ANETA bedzie dobrze,musi byc.:tak:
JOLKA bedzie Dylan,tak jak przepowiedzialas :tak:
MISS ja chce kserokopiarke ;-)
POLA nooooo jako przyszla matka chciala bym wiedziec jak roziwja sie moje malenstwo.Dlugosc nogi w stosunku do siuraka itp

Dobra,to ja sie rozejrze,gdzie by tu gwizdnac TIR-a pelnego kserokopiarek.

Kindzia,i tak liczy sie tylko kasa,jak bedzie mial wystarczajaco duzo,to se fajnego siusiaka zafunduje.
Dylan - ok.,zgadzam sie:cool2:.

Rzeczywiscie,lepiej wiedziec,czy wieksze skarpetki kupic czy majty.Z moich usg nic nie wynikalo,bo nic nie chcialam wiedziec,oprocz,ze ma glowe i 4 konczyny:cool2:.I plus-minus 3 kilo,hehehe...

Pam-pa-ram,mamy nowa sekretarke,Turczynke.Postanowilismy dac kobiecinie szanse,zwlaszcza,ze nie musimy jej przez pol roku placi,bo zostalam skieroawna z jakiegos kursu organizowanego przez biuro posrednictwa.No,chce to zobaczyc na wlasne oczy,moze sie przejde do roboty na chwile:cool2:.

no to sie pochwale :-D projekt mam zaliczony :cool2: zaczynam wlasne autorskie badania, radosc nieopisana,
raport ocenil jako zwiezly, ale w sumie stwierdzil ze wszystko tam jest co potrzeba i ladnie zorganizowany, mam dodac 2 male poprawki, bo raport pojdzie do szefa :szok:
wogole okazalo sie ze bylam zaproszona na spotkanie instytutu a ja tych wszystkich melji nie czytam wogole wiec nie wiedzialam :zawstydzona/y:
ja na usg chcialam zawsze zobaczyc bijace serce nie wiem czemu a wage mi sie pomylili o kg bo powiedzieli ze urodze 3800 a urodzilam 2800 wiec co to za pomiary badziewne
spadam sie pakowac, przeprowadzka tuztuz

Hej kobitki,
wczoraj Wam takiego dlugasnego posta nabazgralam i jedno klikniecie mej coreczki i nie ma ....a drugi raz to nie mialam checi pisac :dry:
Missdior- ja poprosze external hard disk o duzej pojemnosci :happy2:
Aneta-trzymaj sie kochana, mam nadzieje ze sie wszystko dobrze zakonczy i kolejnym razem kiedy zajrzysz do Nas to zobaczymy juz foteczki Waszej pociechy :tak:
Kinia- imie bardzo fajowe, co do pomiarow,to na USG mi mowila jakie duze jest dziecko, oraz kiedy namacywala mi brzusio rowniez powiedziala zawsze jak ulozone, i mniej wiecej jaka dlugosc juz jest i waga.....i wsio sie sprawdzilo, bo rodzilam w piatek a w poniedzialek mi mowila dokladnie takie same wyniki .....wypytaj sie na kolejnej wizycie....oby tylko Dylan nie mial srodkowej nogi za dlugiej bo jak dorosnie to bardzo czesto moze miec problemy z niedokrwieniem mozgu :-D
Pola- czy bole juz przeszly, wiatry ucichly przynajmniej u mnie....oj Ty nasza meteorolopatko ...wspolczuje,a jak Maja?
jolka- skrobnij cosik od siebie :tak:
tulipanek- a Ciebie zasadzili juz z innymi cebulkami :blink:...gdzie sie podziewasz?
Toola- oj wspolczuje stresa z kompem, ja bym tynk jadla ze sn<ciany znerwow, dobrze ze chociaz Ty z mezem sie znacie na tym....bo inaczej bys teraz nie Celebrowala ....moje gratulacje, odespij teraz i lyknij cosik w nagrode bo zasluzylas........Pomysl Mikolajkowy w 5 !!! Tylkogdzie sie by spotkac i jak to zalatwic...najlepiej jesli wiecej Nas by sie spotkalo w ten dzien, a dzieciaki mialyby ubaw :tak:
Ma-Rita a jak tam u Ciebie, wir nauki w toku.....trzymam kciuki za pozytywne zaliczenia :tak:
--------------------
A ja siedze przy kolejnym kubeczku kawy i sie mecze z CV po niderlandzku....glowie sie czy zadzwonic do mego staregopracodawcy i spytac sie czy moge go a wlasciwie ja dopisac do Referencji....i ciekawa jestem ile bykow jezykowych palnelam .....a najgorsze przede mna : Sollicitatiebrief :cool:
Missdior-moze masz jakies liscik co moge wykorzystac?
Achhhhna dodatek cosik nadusilam i mam poprzestawiane znaki na klawiaturze ale juz doszlam gdzie co jest tylko nie potrafie tego naprawic :shocked2:
Oki doki, spadam............milego dnia baby :-)

reklama
Tola - a dokąd się wyprowadzacie ?do nowego domu/ mieszkania ? do innej miejscowości ? Nie zazdroszczę przeprowadzki z maluchem...

Aneta - sie nie odzywasz, więc pewnie juz urodziłaś :-). Trzymaj się ciepło i wracaj do nas szybko !!!!

Kurczę u mnie nic się nie dzieje to i pisać nie ma o czym... Impreza będzie w Haarlem 24 listopada 0 20:00, andrzejki w jakiejś polskiej restauracji. Jeszcze w tej knajpie nigdy nie byłam ale się zamierzam wybrać.
Ktos z Was reflektuje ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry