reklama

Holandia

Witam!!!!
missdior super zdjęcia, i fajan z Was para:tak::tak::tak:. Paulina ma racje niezła dupa z Ciebie:-D:-D:-D.
KINDZIA100 gratuluję chłopca:happy2:.

Byłam u gina, zrobił mi KTG i wyszły te nieszczęsne skurcze:-(:-(:-(. Chciał mi wręczyć skierowanie do szpitala, ale w ostateczności zwiększył dawkę fenoterolu. Muszę teraz wstawać trzy razy w nocy, o 24:00, 3:00 i 6:00, aby połknąc tablektę, ale lepsze to niż pobyt w szpitalu:tak:. W dzień biorę także co 3 godz. Jak skurcze się będą nasilały to muszę się natychmiast zgłosić do szpitala:no::no::no:.
Pola30 to sam mi mój gin powiedział, Pani Aneto proszę zacisnąć nogi na 2 tyg:-D.
Otrzymałam dziś pierwszy zastrzyk celestone i o dziwo nawet mnie po nim tyłek nie boli:-):-):-).

nie mam ciekawych zdjęc na obecną chwilę (mąż zabrał aparat), więc przesyłam to:
12.08.2007 - III ur..jpg | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl.

Miłej nocy:happy2:;-)

reklama
Aneta - fajna imprezka urodzinowa :) Od 37 tygodnia mozna male "wykurzyc" na ten swiat.
Kindzia - chlopak ! Witam w swiecie klockow lego i miliona autek porozrzucanych po katach! A na zdjeciu wygladamy jak para bardzo zmeczonych starszych ludzi;-).
Ma-Rita - hehe,5 minut,chyba bylo troszke dluzej;-).
Reszta - gdzie te fotki?

A,zapomnialam,w hotelu zgubilam kolczyk:-(,wlecial do zlewu,zaden tam drogi z brylantem czy cos,hehe, takie ulubione - kupilam je sobie na imieniny jakies 100 lat temu za pierwsza wyplate.Oczywiscie malzonek obiecal solennie,ze na Gwiazdke moge sobie cos wybrac,a on machnie swoja karta .Oj,wykorzystam obietnice:evil::tak:

Dzisiaj dzien na wizyte u dentysty,zapisalismy sie cala rodzina !:-)

MissDior-te wspomniane niżej 37 tygodni tak mnie natchnęło, że proszę bardzo, ponożej moje 37 tygodni i obiecana wcześniej dupka... hihihih.

Załączniki

• Ciaza 37tyg.-29.JPG
    Ciaza 37tyg.-29.JPG
    78,5 KB · Wyświetleń: 52
Kinga, w ciąży to może i ładnie wyglądałam, tylko brzuch....gorzej z nim teraz....więc chyba nie polecam tycia tylko w brzuchu...Było mi bardzo miło plotkować z Tobą. Na razie nie jestem w stanie pomóc tym Polakom.
I uwaga Baby, ta "grubość" z sprzed prawie roku, a 10 lat temu....to sie wyglądało tak:
i nadmieniam, że podaję link do stronki, (mam nadzieję, że wskoczy :)
Człowiek młody był i miał chęć, i znalazł się taki co umalował (czego zupełnie w mym życiu nie czynię) i efekt właśnie taki jak na foto :-D
UnU Models - Galeria 41
wymiary i waga są rzecz jasna nieaktualne, ale wnukom pokaże, jaka babcia kiedyś "laska" była hahahahahahhaah

gdzie to sie szlaja Paulina?? Na halloween pojechala? :-)
POLA mnie rowniez bylo milo pogawedzic z Toba,polakami sie nie przejmuj,fajnie ze dali pretekst zebym do Ciebie zadzwonila.
Ogladalam fotki,noooooooo ale z Ciebie laska,beda wnuczki zazdroscic babce figury :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry