missdior
Fanka BB :)
Ha,ha,ale ja jeszcze nie napisalam,co to za wikt ma byc;-).Zaden krokiet z automatu mnie nie zadowoli
.Co do ukladania plytek,tak sie zastanawiam,bo jak widze za jakie popapranstwo "fachowcy" biora kase
.Przeraza mnie tylko to ciecie i kurz,samo ukladanie moze byc fajne
.
A co do mojej kuchni,idzie jak po grudzie,na scianach poprzedni wlasciciel ulozyl tynk,takie ziarniste paskudztwo,ktore chlonie farbe,kurcze.Bede musiala podskoczyc do sklepu po jeszcze jedno wiaderko
.
Zdjatka spod wody ekstra,a kiedy dzieciaczek zacznie nurkowac?
.Co do ukladania plytek,tak sie zastanawiam,bo jak widze za jakie popapranstwo "fachowcy" biora kase
.Przeraza mnie tylko to ciecie i kurz,samo ukladanie moze byc fajne
.A co do mojej kuchni,idzie jak po grudzie,na scianach poprzedni wlasciciel ulozyl tynk,takie ziarniste paskudztwo,ktore chlonie farbe,kurcze.Bede musiala podskoczyc do sklepu po jeszcze jedno wiaderko
.Zdjatka spod wody ekstra,a kiedy dzieciaczek zacznie nurkowac?

. Pedagog? Sama nim jestem.
,ale mozesz liczyc na mila atmosfere,polski obiad i zabkujacego potworka,zapraszam
.
.
Kindzia seksi sie z mezem na strychu, Missdior niegrzeczne filmy oglada pod koldra, Pola raczy sie sledziem i gorzalka z przyjaciolkami na skype, Tulipanek na imprezce urodzinowej...ino ja siedze w chalupie i ryje prawo karne, az mnie spod tych kodeksow nie widac